2023.03.30. 10:20:00 6301 214

Forradalmasítsd meg az osztálytalálkozót: 2+3 ötletünk is van hozzá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A régi osztálytársakkal történő találkozás némelyünknek igazi felüdülés, míg másoknak rémálom, mivel úgy érzik, elszámoltatva és megítélve lesznek a találkozó alkalmával. A régi menetrendet követve valóban kötelezőnek tűnik elmesélni, milyen érdemeink lettek az utolsó közös évzárónk óta.

Baráti vacsora - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baráti vacsora

Visszatérés a régi iskolába, kérdezz-felelek az osztályteremben, majd vacsora, amelynek a végére oldódik csak fel mindenki? Ha azt szeretnéd, hogy már kezdetben is oldott legyen a hangulat, bátran térj el a szokásos programtól, amikor a következő osztálytalálkozótokat szervezed!
Természetesen mindegyik programot zárhatjátok egy finom vacsorával, hiszen az új élményeknek köszönhetően addigra már minden résztvevő fel fog oldódni és szívesebben mesél magáról!

Esti programok osztálytalálkozóra

Vízipipázás

Egy hangulatos hely, ahol a fények, a hangok és a miliő is kiragad minket a megszokott mederből. Az is jól szórakozhat a társaságból, aki amúgy nem dohányzik, még akkor is, ha nem szippant bele egyszer sem a gyümölcs ízű és egzotikus illatú pipába.

Biliárdozás

A nagyobb biliárdszalonokban biztosan lesz annyi biliárdasztal, amennyi a létszámotoknak megfelelő, így gyorsan foglald is le a kinézett időpontra a helyet! A játék megkezdése előtt végezzetek gyors felmérést arról, ki mennyire tud játszani, hogy a játék a hasonló tapasztalattal bíró résztvevők számára éppen olyan élvezetes legyen.

Délutáni programok osztálytalálkozó színesítésére

Gokart

Ha a volt osztályban többségében voltak a fiúk, ők biztosan vevők lesznek az ilyen jellegű barátságos versengésre. Ha van a közelben bográcsozási lehetőség, akkor a klasszikus éttermi vacsi helyett érdemes egy kis sütögetést (vagy bográcsozást) bevállalni.

Szabadulószoba

Kisebb létszámú osztály vagy jelenlévő esetén akár egy izgalmas fejtörő is beleférhet az eseménybe. A fővárosban már szabadtéri szabadulószobás játékok is vannak, változatos tematikákkal. Az osztálytalálkozó apropójából talán a Harry Potter regényeken alapuló téma lehet a leginkább stílszerűbb választás.

Evezés

Ha emlékeid szerint elég sportos a társaság, és meglehetősen jó idő is várható az osztálytalálkozó napján, szálljatok vízbe! A sárkányhajózás azért ajánlottabb ilyenkor, mert két hajóban el fog férni a legnagyobb létszámú osztály is.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...