2018.09.13. 15:19:21 12704 370

Fontos a korai felismerés: A rák lehetséges 6 jele
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Daganatos megbetegedésre gondolni sem szeretnénk, azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kezdeti jeleit, mivel bebizonyosodott, hogy minél előbb elkezdődik a kezelés, annál nagyobb esélyünk van a gyógyulásra.

Összefogás a mellrák ellen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Összefogás a mellrák ellen

Az alábbi 6 tünet felbukkanásakor érdemes alaposan utána járni, mi lehet a kiváltó ok!

1. Hirtelen és indokolatlan fogyás

A jelentős mennyiségű súlyveszteség még előnyünkre is válhat, ha nem túl hirtelen és tervezetten történik. Ha azonban nem változtattunk életmódot és mégis azt tapasztaljuk, hogy gyors fogyásnak indultunk, kongassuk meg a vészharangot!

2. Erős fájdalom

A rák számos változata egyáltalán nem jár fájdalommal, de amelyik igen, az súlyos panaszokat okozhat. Ilyen például az agydaganat, a petefészek- és a csontrák, amely az érintett területen idéz elő erős fájdalomérzetet. Az egyre gyakoribb fejfájást is vizsgáltassuk ki, és ne feledkezzünk el a rendszeres nőgyógyászati szűrésről sem.

3. Bőrelváltozások

Fontos, hogy tisztában legyünk a bőrünk minden egyes négyzetcentiméterének állapotával, főként az anyajegyes területeket érdemes figyelnünk. Emellett pedig különböző okokból kifolyólag megjelenhetnek rajtunk sárgás vagy vöröses foltok is. Ezeket jobb leellenőriztetni szakorvossal!

4. Megmagyarázhatatlan vérzés

Egy véres köpet a köhögés során nem véletlen okoz riadalmat. Azonnal járjunk utána, mi okozhatta a kellemetlen és riasztó tünetet! A tüdőt megtámadó rák jó darabig nem okoz észlelhető tünetet, éppen ezért, a legkisebb légzési problémakor is forduljunk inkább orvoshoz.

5. Bélmozgás indokolatlan változása

Természetesen az elfogyasztott ételek hatására meglehetősen gyakran változhat a „végtermék” állaga és színe. Azonban legyünk tisztában azzal, mikor van az a helyzet, amikor a változást nem az élelmiszer váltja ki. Ha fájdalmas vagy túl gyakori az ürítés, akkor is figyeljünk oda magunkra, ne csak akkor, ha azt tapasztaljuk, hogy leállt a bélmozgás.

6. Hosszadalmasan gyógyuló sebek

A túlságosan hosszú ideig gyógyuló hámsérülések, illetve szájüregi fekélyek arra utalnak, hogy az immunrendszerünk nem működik megfelelően. Sajnálatos módon rákos megbetegedés is állhat a háttérben.

7. Láz

Van, hogy más nem is utal a daganat jelenlétére, csak az, hogy lázunk van, és nem tudjuk semmihez sem kötni a kialakulását. Se egy influenza járvány se egyéb tünet.

Forrás: http://www.signsyou.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában