2019.12.29. 16:44:14 9258 282

Fogadkozás helyett mondjunk inkább köszönetet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen a jó fogadalom? Belső indíttatásból születik és van mögötte kellő kitartás ahhoz, hogy megvalósítsuk. Ha mi nem szeretnénk letenni a cigarettát, vagy jól érezzük magunkat a pár kilóval nehezebb testünkben is, akkor az ezekre a „problémákra” irányuló (a környezetünk hatására kimondott) fogadkozások bizony hamar a semmibe vesznek. De van más módja annak, hogy jót tegyünk magunkkal!

Hála - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hála

Ameddig nem születik meg bennünk az elhatározás egy-egy zavaró szokásunk vagy a jelenlegi életmódunk megváltoztatására, addig is van egy kifizetődő módja annak, hogy jobbá tegyük a mindennapjainkat: adjunk hálát! A hála érzése és a hála kifejezése ugyanis nagyban hozzájárul a boldog élethez.

Létezik egy mondás, amely szerint ne akkor legyünk hálásak, ha boldogok vagyunk, hanem legyünk hálásak és boldogok leszünk. A pozitív töltetű érzésekre koncentrálva a legnehezebb pillanatok is átvészelhetőek. Az év végéhez közeledvén érdemes időt szakítanunk mindazok számba vételére, amiért hálásak tudunk lenni.

Ahhoz, hogy köszönetet tudjunk mondani azért, végezzük el az alábbi gyakorlatot!

Válasszunk ki egy kis noteszt, fogjunk egy tollat és kapcsoljunk be olyan zenét, ami ellazít minket.

Mélyedjünk el kissé magunkban és jegyezzük fel, mi az, amiért hálásak vagyunk:

  • fontos személyek,
  • jó tulajdonságaim,
  • idén elért sikereim,
  • apró tárgyak,
  • pozitív vagy éppen tanító élmények,
  • mindennapi apróságok: lélegzés – levegő, járás képessége…

Természetesen mondjunk köszönetet a környezetünkben élőknek is a társaságukért és az idén nyújtott segítségükért, hiszen ezzel nekik is nagy örömet fogunk okozni. Ha időnk engedi, készíthetünk a számunkra meghatározó vagy minket inspiráló személyek számára egyedi, azaz személyes kis köszönőkártyákat is!

Nem utolsó sorban pedig mondjunk köszönetet saját magunknak. Ha jobban belegondolsz, életed hőse vagy. :)

Hiszen mindegyikünknek megvan a maga története, és megvannak a maga harcai, amit ebben az évben is megvívtunk:

„Köszönöm magamnak, hogy bátor voltam, amikor…”
„Köszönöm magamnak, hogy idén is sok új dolgot tanultam meg (magamról).”

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...