2019.05.10. 16:54:52 11662 330

Fiatalító stílus tippek, ha már te is elmúltál 30, 40, sőt, 50!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minél idősebb az ember, annál inkább magáénak érzi ezt a unalomig ismételt mondatot: annyi idősek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat. Van, akinek jól áll a kor, és el is tudja fogadni azt, van, akit azonban megviselnek az évek, a velük együtt szaporodó ráncok és az egyre csak szottyadó bőr. :)

Stílus 50 év felett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílus 50 év felett

Mielőtt kés alá feküdnél, hozd ki a maximumot magadból ezekkel a stílustippekkel!

Küldd nyugdíjba a feketét!

Bár elegáns viselet, egyszerű választás és megy mindenhez, a fekete szín egy bizonyos kor felett már cseppet sem előnyös. Az instyle.com magazin szerint felhívja a figyelmet a bőrhibákra, így természetesen a ráncokra is, valamint egyértelműen öregít. Ezzel szemben egy szép bézs jót tesz az összhatásnak, ugyanakkor vigyázz arra is, hogy ne sápasszon a világos szín - ezt élénk kiegészítőkkel kerülheted el, illetve úgy, hogy nem a bézs a domináns az öltözékedben. Viseld például pirossal vagy narancssárgával kombinálva!

Válogass okosan a trendek közül!

Nem kell követned az éppen aktuális divathullámot, inkább klasszikus szabású holmikat vásárolj, ha azonban egy irányzat éppen a stílusodnak megfelelő, akkor miért is ne kattanhatnál rá. Nyugodtan bővítsd vele a ruhatáradat, de csakis akkor, ha tényleg beilleszthető az adott darab. Például egy most divatos bokavillantó nadrág, élénk színben bizonyára elfér egy idősebb hölgy gardróbjában is.

Flitterek és csillogás? Miért ne!

Egy kis fény csakis fiatalíthat, szóval nyugodtan mondj igent a flitteres holmikra is, jöhet a csillogás az Instyle magazin szerint is, főleg, ha még a fazon is illik az alakodhoz.

Farmer

Egy - az alakodhoz tökéletesen illeszkedő - farmernadrág a ruhatárad meghatározó darabja lehet, és egyértelműen fiatalos viselet, amit bármely korosztály nyugodtan viselhet. Ne érd be azonban egy olcsó, ilyen-olyan darabbal, hajts a tökéletesre, hiszen csak akkor éred el a kívánt hatást és akkor fogod benne jól érezni magad, ha az ott emel, ahol kell, és nem akadályoz a szabadmozgásban. ;)

Használd ki a színeket!

Az élénk színek, melyek passzolnak a bőrtónusodhoz, illetve a stílusodhoz, csak az előnyödre vállhatnak. Egy vagy akár több színnel is játszhatsz! A ruhád és a kiegészítőid is lehetnek színesek. Az archoz közel viselt színes ékszerek - fülbevalók és nyakláncok - üdítik a kinézetet! A pink, a korall, a türkiz, a sárga, a narancs, vagy akár a fehér gallér - éveket fog fiatalítani rajtad.

Ne félj a rövid vagy kivágott ruháktól!

Kellemesen fiatalos hatást érhetsz el, ha belebújsz egy miniszoknyába - ami természetesen nem közönségesen rövid... - és ezt elensúlyozandó, felveszel egy kevésbé kivágott felsőt, így a lábaidon lesz a hangsúly. Ha viszont éppen a lábakkal nem vagy elégedett, válaszd a hosszú szoknyát, és egy olyan felsőt hozzá, amiből a vállad látszik ki, esetleg hangsúlyosabb benne a dekoltázs.

Menő kiegészítők

Egy cipő, amiről nem lehet levenni a szemet, egy táska, ami csak úgy vonzza a tekinteteket, egy nyaklánc, amit mindenki szeretne kiszakítani a nyakadból, annyira menő... Ilyen kiegészítőket hordj, és a stílusoddal hadat üzenhetsz a kornak!

A szetted legyen kerek egész, de ne túlságosan összeillő

Azaz ne a háromrészes kiskosztüm legyen az alapja a ruhatáradnak. Az azonos anyagú és színű kiegészítők hijján vannak mindenféle játékosságnak, és így idősebb korú hölgyeken túlságosan merev benyomást keltenek, ezáltal öregítenek. Ugyanez igaz az ékszerszettekre, az összeillő cipő-táska kombinációra. Választhatsz hasonló színeket természetesen, de akkor legalább az anyag különbözzön vagy legyen árnyalatni eltérés...

Dinamikus minták

Ne félj a mintáktól, minden attól függ, hogy Te miben érzed jól magad, mivel kombinálod és mennyire engeded el a fantáziád. Egy jó mintás felső vagy szoknya játékosan és fiatalosan öltöztet! A tengerész csíkos holmikkal örök klasszikus és fiatalos is lehetsz egyszerre. A csíkok kövéríthetnek vagy slankíthatnak - attól függően, hogy milyen szélesek és merre futnak. A nagyvirágos ruhában kitűnhetsz a tömegből, csak a fazonra figyelj! A pöttyökkel üdítő hatást érhetsz el: klasszikus mégis kislányos, így megfiatalít.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...