2018.12.17. 14:36:13 7309 267

Férfiak az életedben, és a tökéletes karácsonyi ajándék nekik!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kicsit bajban vagyok mostanában az ajándédvásárlással. Nem is kicsit, inkább nagyon. Főleg, amikor édesapáról, férjről és a már felnőtt öcsikémről van szó...

Ajándék férfiaknak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándék férfiaknak

Mert a barátnőknek, anyának, hugicának, kollegínáknak valahogy egyszerűbb örömet okozni, legalább egy közös vonásunk van: nők vagyunk! :) Szóval illatszerek, táska, kis ékszer, sál és már meg is van az ajándék, jó esetben sikerül valami személyeset is beszerezni. No de a pasikkal más a helyzet: valahogy nem ugyanaz a borotvahab, mint „szépség ajándék“ meg a karácsonyi illatú habfürdő...

Azért nincs itt akkora probléma, gyűjtöttünk néhány last minute ötletet, ha még mindig nem tudod, hogy mit vegyél az erősebbik nemnek az oldaladon. Próbálunk mindenféle árkategóriában gondolkozni, így egy egészen vegyes listát kaptunk:

A sör, meg a bor, meg a pálinka

Nálunk a családban a férfiak esetében az ital, mint kísérő ajándék szinte elengedtetlen. Amolyan protokoll, pedig nem is vagyunk nagyivók. Ha italt veszel, akkor az legyen különleges: tudod, sokputtonyos Aszu, díjnyertes borocska, jó kis ágyas pálinka, egy extra sörválogatás... Vagy valami olyan, amit nagyon szeret, és abból esetleg egy ajándékcsomag hozzáillő poharakkal, egy kis csokival vagy más extrább nasival.

Milyen könyvet?

A könyv egy klasszikus és szép ajándék, nem lehet rossz választás. Az öcsinek azonban inkább egy e-könyvolvasóra ruházz be, vagy ha már van neki, akkor egy e-könyvre. A párodnak vagy apunak jöhet Jhon Jairo Velasquez - Maritza Neila Wills Fontecha: Pablo Escobar bérgyilkosa voltam c. könyve.

Thermobögre

Ha szeret kávézni az apukád, akkor bizonyára értékelni fog egy thermobögrét, ami olyan mint egy termosz, csak kisebb, van füle, szóval sokkal praktikusabb, és lehet, hogy - a termosszal ellentétben - ezt még használni is fogja. Még gravírozni vagy feliratot nyomatni is lehet rá, így egyedivé varázsolhatod.

Powerbank

Egy hordozható telefontöltővel tutira nagyon boldog lesz a párod, a tesód és az apud is - ha még nincsen nekik. Van belőle többfajta, úgyhogy biztos találsz a pénztárcádnak megfelelőt.

Hordozható hangszóró

Maradjunk a kütyüknél! Egy hordozható hangszóróval, vagy másnéven bluetooth hangfallal tutira boldog lesz a tesód. Van belőle rádiós is, meg olyan is, amivel egy memória kártyáról vagy pendriveról lehet a zenét lejátszani. Kijelzős vagy anélküli verziót is fogsz találni, csak a pénztárcádon múlik, hogy melyiket választod. A kütyüs ajándékokból egy egész cikket tudnánk írni, de itt most leállunk...

Élmény

A legjobb ajándék azonban mindig az élmény! Tandemugrás, szélcsatornás lebegés, rally autó vezetés, Quad-túra, rafting, Ferrari vezetés, motorozás, helikopterezés, repülőzés - a te körödben mire buknának a pasik? Nem olcsó ajándékok, de az biztos, hogy életre szóló élményt fog kapni tőled a szerencsés.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...