2022.11.21. 08:31:15 4814 197

Felhős idő várható a jövő héten, a hét elején esőre kell számítani
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jobbára felhős, borult idő várható a jövő héten, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben. Reggelente többfelé lehet fagy és köd.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn napközben általában közepesen vagy erősen felhős idő valószínű, rövidebb-hosszabb napos időszakokkal. A felhőzet érdemi csökkenésére nyugat felől lehet számítani délutántól, de estétől ismét köd és rétegfelhőzet képződik. Számottevő csapadék nem várható és jellemzően mérsékelt marad délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű.

Kedden éjjel nagy területen pára, köd képződik, ez utóbbi északkeleten lehet tartósabb. Egy mediterrán ciklon hatására délnyugat, nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, emiatt egyre többfelé kell számítani esőre, de a magasabban fekvő helyeken, illetve az Alpokalján "halmazállapotot válthat" a csapadék. A délkeleti, keleti szél megélénkül, sokfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű.

Szerdán jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég. Kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőtakaróban, erre inkább csak a keleti tájakon van esély. Többfelé valószínű eső, zápor, majd a csapadék északkelet, kelet felé helyeződik. Az északnyugati határszélen, illetve a hegycsúcsokon halmazállapot-váltás előfordulhat. Az északnyugati, később a délnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 10 fok között várható, de délkeleten ennél pár fokkal melegebb is lehet.

Csütörtökön változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, napközben már csak helyenként lehet kisebb eső, zápor, a hegycsúcsokon esetleg hózápor. A nyugatias szél időnként megélénkül, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között várható.

Pénteken gyengén felhős idő várható, a reggeli órákban előfordulhatnak párás, ködös körzetek. Csapadék nem valószínű, mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Szombaton reggel többfelé várható köd, napközben közepesen vagy erősen felhős idő a legvalószínűbb, helyenként lehet kisebb eső, zápor. Az északias szél jobbára mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet -4 és +2, a maximum-hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

Vasárnap erősen felhős idő a legvalószínűbb, számottevő csapadék nem várható. Az északias szél mérsékelt marad, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.