2019.07.17. 15:59:14 8957 248

Felháborodást váltott ki Kínában egy anyja megölését megbosszuló férfi kivégzése
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kínai internetezők egy jó részében felháborodást keltett, hogy kivégeztek Senhszi tartományban egy férfit, aki anyja megölését bosszulta meg három szomszédja meggyilkolásával. A kínai hagyományos értékrend szerint ugyanis az ilyen ember a szüleit tisztelő gyerek mintaképének is tekinthető.

Halálbüntetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halálbüntetés

Az ítéletet szerdán hajtották végre a Csang Kou-kou nevű férfin a Hszinhua hírügynökség jelentése szerint. Csang fellebbezett halálraítélése ellen, hivatkozott arra is, hogy mentális betegségben szenved, de áprilisban elutasították a beadványt.

Kína nem teszi nyilvánossá a kivégzések számát, de az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet úgy tudja: a távol-keleti országban hajtják végre a legtöbb halálos ítéletet a világon, és évente több ezer emberre rónak ki halálbüntetést.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...