2020.02.03. 14:16:28 8856 262

Farsangi smink a legapróbbaknak! – Tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szülők, nagyszülők fantáziáját leginkább megmozgató időszak a farsang. Kitalálni, minek öltözzön a gyerkőc, esetleg vele együtt agyalni, mi lenne számára a legszuperebb jelmez, majd mindezt megvalósítani, lehetőleg vállalhatóan. Néha szinte lehetetlen feladatnak tűnik!

Smink gyerekeknek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink gyerekeknek

Egy jelmez akkor is nagyot üthet, ha nem magára a ruházatra, hanem mondjuk a sminkre tesszük a hangsúlyt. Gyerkőcök számára is remek ötlet lehet az arcfestés. Természetesen, csakis nekik való kozmetikumokkal ugorjunk neki a műveletnek, felnőtteknek szánt kozmetikai szerek erre nem alkalmasak, hiszen allergiát okozhatnak az apróságoknál!

Szóval, anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák, elő a kézügyességgel, gyerkőcsminkre fel!

A kis vérszívó

A vámpírjelmez örök klasszikus, a viszonylag egyszerű jelmez mellé egy szuper smink sokat dobhat az összhatáshoz. Ehhez az arc teljes felületét kenjük le testszínű alapozóval, majd jöhet a szürke és a fekete, melyet az arcra és a szemekre vigyünk fel egy ecset segítségével. A száj kaphat szintén szürke kontúrt, a szemöldököket, illetve a ráncokat pedig fekete színnel emeljük ki. A sebhelyeket, illetve az ajkak szélét pirossal kenjük át, a szemfogak pedig fehér színnel készüljenek, fekete kontúrral.

Amikor a gyerek mindenkit elvarázsol

A varázsló smink szintén remek ötlet lehet! Ennél a jelmeznél az arc alapozása ezüst és arany színnel történik. A szemhéjak fényes kék és fekete árnyalatot kapnak. A homlokra és az arcra fekete színnel rajzoljunk egy rombuszt, és szintén a gyöngyházfényű kékkel színezzük ki. Az ajkakra is kerülhet fényes kék kontúr, az arcra pedig némi csillámpor.

A bájos pillangó

Kislányoknál tuti siker a pillangó jelmez, ezzel a sminkkel pedig tökéletes lesz az összhatás. Az alapozás különböző színekkel történjen: pasztellzöld, ezüst, arany, világos pink, gyöngyház lila. A pillangó szárnyainak körvonala lilával készüljön, a test kontúrja szintén ezzel a színnel, illetve sárgával és feketével készüljön. A testet színezzük rózsaszínre és fehérre. Az ajkakra kerülhet lila vagy piros árnyalat, majd nedves ecsettel színes és/vagy ezüst és arany színű árnyalatokkal díszítsük az arc színes felületét.

Fiúknak és lányoknak is remek választás

Az indián jelmez igazán uniszex ötlet, egy szuper sminkkel feldobható! Az arc testszínű legyen, majd kapjon némi vörösesbarna árnyalatot. Az ajkak és a szemöldök szintén az utóbbi színt kapja. Most jöhetnek a harci színek, mint sárga, kék, vörös, amit ecsettel és az ujjunkkal is felvihetjük az arcra. Lányok esetében némi csillám is belefér a sminkbe!:-)

Bármilyen sminket is választunk a gyerkőc számára, fontos, hogy előtte otthon minden esetben készüljön próbasmink! Egyrészt mi is gyakorolhatunk, másrészt nem árt letesztelnünk, hogyan reagál a gyermek bőre a különböző kencékre.

Forrás: csaladinet.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...