2020.02.02. 17:49:22 9100 265

Farsangi buliba készülsz? – Meríts ihletet filmekből!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki felnőttként sem hagy fel a farsangolással, és egy buli, összejövetel kedvéért szívesen bújik vicces jelmezbe. Persze, ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül tele vagyunk ötletekkel a jelmezeket illetően. Kapcsoljuk csak be a televíziót, hátha megjön az ihlet!

Farsangi filmek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farsangi filmek

Némi kikapcsolódásnak sem rossz, ha megnézel egy szuper filmet, de az is megeshet, hogy segítségével megoldódik a jelmez-problémád! Nézzük néhány remek filmalkotást, melyek fő- és/vagy mellékszereplőinek jelmeze „lekoppintható” a farsangi időszakra!

A vasálarcos

Kosztümös film, talán azok közül is az egyik legjobb! Akár a király, akár a három testőr valamelyikének bőrébe bújunk!

Joker

A 2019-es év végének egyik legnagyobb sikere!

Az

Ha már a bohócoknál tartunk…

Batman-filmek

Számomra a Michael Keaton és Christian Bale által alakított Batman az igazi, mindenki döntse el maga, kiről mintázza a gothami Robin Hood jelmezét! Szerencsére, a filmekben több szereplő is jelmezbe bújik, így nem kell leragadnunk a szárnyas igazságosztónál!

Forrest Gump

Róla nem is lehet mást mondani, mint hogy egy édes karakter és egy szuper jelmezötlet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...