2023.01.22. 08:46:31 5875 227

Fair play-pályázat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Pályázatot hirdetett a különböző kategóriák díjainak elnyerésére a 2022-es évre vonatkozóan a Magyar Fair Play Bizottság.

Fair play - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fair play

A testület a javaslatokat február 28-ig várja, pályázni fair play cselekedet, életmű díj, a fair play eszméjének népszerűsítése, a sport szolgálatában, továbbá fair play a művészetben, a tudomány területén kategóriában lehet.

"A MOB fair play bizottság immár 55 éve díjazza azokat a cselekedeteket, melyek a sportszerűséget, a tiszteletet, egymás megbecsülését és segítését a leginkább kifejezik. - mondta Kamuti Jenő, a testület elnöke. - Évről évre egyre több olyan esettel találkozunk, melyekre érdemes a szélesebb közönség figyelmét felhívni. Ezek a példák azok, amelyek a jövő generációinak mintául szolgálnak arra, hogy nem a minden áron győzelem az egyetlen út. Bíztatok mindenkit, hogy ha látott, hallott igazi fair play cselekedetről, ossza meg velünk."

A javaslatoknak - melyeket a testület a gabor.deregan@fairplayinternational.org címre vár - tartalmazniuk kell a fair play rövid leírását. Amennyiben fotó vagy videó is rendelkezésre áll, azt is kérik csatolni a pályázat kiírói. A bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...