2023.12.20. 12:35:43 5775 211

Ezzel spórolhatsz a webáruházakban(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jóllétünkhöz elengedhetetlen az egészségünk támogatása, vagy az életünk megkönnyítését segítő eszközök beszerzése és a háziállatainkról való gondoskodás, hogy csak egy kevés dolgot említsünk. Viszont az árak egyre csak emelkednek… Azonban ne keseredjünk el, tudunk adni néhány tippet a spóroláshoz!

Tiplino - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiplino

Mega akciók és szuper árak a Notino webáruházban

Mindig kellemes érzés látni az “akció” jelzést a kedvenc webáruházainknál. Nincs ez másképp a Notinon sem, hisz ha kedvezőbb áron juthatunk hozzá az amúgy méregdrága kozmetikumokhoz vagy egyéb speciális termékhez, akkor szinte szárnyalni tudnánk a boldogságtól. A Tiplinón összegyűjtöttük Önöknek a legjobb Notino kuponokat és kedvezményeket, amelyekkel minden vásárlás alkalmával spórolhat és még cashback(pénzvisszatérítés) szolgáltatással is kedveskedünk a vásárlóknak.

Támogassa házi kedvence egészségét a Zooplus termékeivel, és ne felejtsen el spórolni a kuponokkal

A mai rohanó világban már nehezebben tudunk odafigyelni étkezésünkre és egészségünkre, és ugyanúgy a kedvenceinkről is gondoskodni kell. Számos nagyszerű kutató kifejlesztette azokat a termékeket, amelyekkel támogathatjuk az ő egészségüket is. A Zooplus-szon megtalálja a legminőségibb termékeket házikedvencének. A vásárlásánál ne felejtse el alkalmazni a Zooplus kupont, hogy még olcsóbb legyen a végösszeg. Csak irányítsa át magát a Tiplino weboldalról, zsebelje be a kedvezményeket és még spóroljon is a vásárlásán. Használja ki a kedvező árak adta lehetőséget!

"Partner cikk"

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.