2015.02.20. 19:30:00 10062 242

Ezt viselték az Oscar-díj nyertes színésznők 1929-2014-ig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a fantasztikus infografika bemutatja, hogy milyen ruhát viseltek az Oscar-nyertes színésznők a díjátadón. Az év, a tervező és a ruha is látható a rajzon. Nézd meg nagyban, nagyon szuper.

Oscar-díj nyertes színésznők ruhái az átadón | Forrás: biggroup.co.uk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Oscar-díj nyertes színésznők ruhái az átadón | Forrás: biggroup.co.uk

Ilyen, amikor minden a ruháról szól! :) Persze a színésznőről is, de az átadók inkább a ruháról.

Az infografikát nagy képekkel itt tekintheted meg.

Oscar-díj nyertes színésznők ruhái az átadón | Forrás: biggroup.co.ukOscar-díj nyertes színésznők ruhái az átadón | Forrás: biggroup.co.uk

Forrás: news.distractify.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Miről árulkodnak a több kultúrában titokzatosnak vélt anyajegyek?

A bőr fejlődési rendellenessége miatt kialakuló naevusokat a köznyelvben egyszerűen anyajegyekként ismerjük. A leggyakoribbak: a barna, esetenként fekete színű bőrfoltok, valamint az általában kidudorodó festékes anyajegyek, melyekből apró hajszálak nőnek ki. Egyéb típusai a szederjes anyajegyek, melyeket sok helyen „tűzfoltként” emlegetnek, a szivacsszerű barlangos érdaganatok, továbbá a ritkábban jelentkező faggyúmirigyes anyajegytípusok. Szinte minden kultúrában felfigyeltek ezekre a - többnyire veleszületett és ártalmatlan - „bőrlenyomatokra”, így nem meglepő, hogy a népi hiedelmekben, babonákban, mítoszokban is kiemelt helyhez jutottak.

Elég volt a forróságból? – Hűtsd le magad filmekkel!

Imádjuk a nyarat, nem arról van szó, de azért jóból is megárt a sok! A forró napok testünket, lelkünket megterhelik, és már alig-alig van az a hideg ital, fagyi, vagy jégkrém mennyiség, amivel le tudnánk hűteni magunkat. És már a vízparton sem az igazi!

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!