2015.06.09. 20:20:02 9941 294

Ezt olvasd nyáron a strandon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

2015 eddigi best sellerei a strandon sem fognak cserben hagyni. Van, aki ott sem szeretné lejjebb adni, és szívesen olvas szépirodalmi könyveket, ám vannak jó páran, akik inkább a szórakoztató, könnyed, populáris olvasmányok irányában tapogatóznának. Mindkét tábornak igyekszünk csemegékkel szolgálni.

Könyv nyaraláshoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Könyv nyaraláshoz

George R. R. Martin: Trónok harca sorozat

Nemcsak a sorozat rajongóinak, hanem azoknak is, akik még egy részt sem láttak. Lehet, hogy pont a könyv ösztönöz majd arra, hogy egy-két hét alatt behozd azt a pár évad lemaradást, és bekapcsolódhass az idén. Rendkívül szövevényes történet, fordulatos cselekmény, érzelmek, csaták, hercegnők, királyok, óriások és sárkányok. Figyelmeztetünk azonban, hogy a karakterek hullanak, mint a legyek, így jobb, ha senki nem nő a szívedhez.

Paula Hawkins: Lány a vonaton

Gyakorlatilag a legtöbb országban ez a könyv vezeti a 2015-ös eladási listákat, ráadásul egy elsőkönyves író tollából. Agatha Cristi csavaros történeteihez és Hitchkock pattanásig feszült sztorijaihoz is hasonlítják a könyvet, így nagyjából sejtheted, hogy mire számíts. A feszültség folyamatosan fokozódik, letehetetlenül izgalmas, szuper választás egy balatoni vagy tengerparti, fetrengős nyaraláshoz.

Spiró György: Diavolina

Történelmi regény Alekszej Gorkijról és koráról a szolgálója és szerelme, Diavolina szemszögéből. A regény mindegyik alakja létezett, és elképesztő történeteket fednek fel az első- és második világháború idejéről. Egy kicsit sem könnyed, de ez ne rettentsen el senkit, akit érdekelnek a világháborús történelmi regények.

Oravecz Nóra: Élet másképp

Oravecz Nóra blogírónak rengeteg követője és rengeteg kritikusa akad. A könyvben a szerző jól ismert „bölcsességeit” olvashatod, erőt meríthetsz belőle és akár tanulhatsz is. Szuper a strandra, hiszen rövid kis szösszenetekből áll, amiket bármilyen sorrendben olvashatsz.

Damu Edina Mona: Damu Roland - Az Igazság

Az életrajzi regény egyfajta magyarázatot ad a közkedvelt színész dühkitöréseire, alkoholproblémáira, botrányba fulladt viszonyára Palácsik Tímeával. Választ kaphatunk arra, hogy ki ő valójában. Nem kér feloldozást, de mindent meggyón. 18 éven felülieknek.

Forrás: bookline.hu, alexandra.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...