2022.02.20. 17:48:40 8275 236

Ezt nem hiszed el! – Így készül a tökéletes étel, ital, bármi a reklámokban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azzal nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, a reklámok általában a tökéletességre törekszenek, és ez a tökéletesség a valóságban ritkán létezik. Ez persze nem biztos, hogy levon az aktuális termék értékéből, hiszen az attól még lehet finom, hatásos.

Tökéletes sajtburger - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tökéletes sajtburger

Ám érdekes, milyen trükköket vetnek be reklámokban, hogy egy-egy termék tökéletesnek tűnjön. Ha kíváncsi vagy rájuk, és hajlandó vagy lemondani a reklámok adta illúzióról, ezt a videót mindenképpen nézd meg! Ami nagyon fontos! Ezeket a trükköket otthon semmiképpen se próbáld ki, hiszen némelyik akár balesetveszélyes is lehet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...