2015.07.18. 18:05:25 9497 300

Ezt ne tedd, hogy szép maradjon a melled
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nőknek általában csak néhány aprócska kívánságuk van a melleikkel kapcsolatban: legyen nagy (de azért ne túl nagy), formás, feszes, és lehetőleg ez örökre maradjon így. Ha tudnánk, hogy néha mi magunk akadályozzuk ezt meg a leginkább. Pedig csak egy kis odafigyelés kérdése az egész.

Fiatal nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatal nő

Nem is gondolnád, hogy mi mindennel árthatsz az annyira áhított, örökké tartó „csinosságnak”.

1. Az a bizonyos melltartó

Egy jó melltartó rengeteget javíthat mellünk formáján, egy rossz pedig rengeteget árthat. Ha a pánt bevág, a merevítő szúr, vagy az egész lötyög, az nem csak kényelmetlen, nem is épp esztétikus, de egészségügyileg sem a legjobb. A kötőszövetek meglazulhatnak, az érzékeny bőr pedig könnyen megsérülhet. Érdemesebb kicsit drágább, de jobb minőségű fehérneműbe fektetni – hosszú távon megtérül.

2. Ha nem is hordod

Vagyis ha sportolás közben sem viselsz melltartót, a mell körüli bőr még inkább igénybe lesz véve. Ennek következtében a cicid bizony elkezd lógni. Ezen megintcsak nem érdemes spórolni! Viselj kifejezetten sportoláshoz való melltartót!

3. Az a fránya UV

A mellkas, dekoltázs bőre is abba a kategóriába tartozik, amely igen ritkán találkozik a nappal. Ezért is érdemes fokozottabban figyelni ennek védelmére. Használj 25 vagy annál magasabb faktorszámú napvédőt. Ezzel megakadályozod a pigmentfoltok kialakulását a bőrödön, illetve a kötőszövet gyengülését.

4. Kilók ide és oda, cicik le

Ha túl hirtelen sokat fogysz, azt kötőszöveteid is megérzik! Elveszítik feszességüket, bizony, a mellek környékén is, az érzékeny bőr is elveszíti rugalmasságát. Fogyj fokozatosan és sportolj, hogy feszes maradj… mindenütt!

5. Viszlát, forró fürdő!

A túl sokáig tartó fürdőzés túl forró vízben elvonja a bőr nedvességét. Mivel a bőr a mellkason, dekoltázson amúgy is szárazabb, a forró víz, és a szappan ezen még csak ront. Fürödj inkább kevesebb ideig, 36°C-nál nem melegebb vízben, és használj tápláló olajjal dúsított tusfürdőt.

Forrás: woman.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Előzd meg a depressziót, amíg lehet!

Bárhogyan is sajog a szívünk, minden évben eljön az a pillanat, amikor el kell köszönnünk a nyártól néhány hónapra. Nem sokat tudunk tenni ez ellen, de ha sikerült megfelelően feltöltődnünk napsugárral, D-vitaminnal, legalább egy kicsit pihennünk, kikapcsolódnunk, illetve elutaznunk néhány napra, akkor ki fogjuk bírni az előttünk álló időszakot egy kis segítséggel. Mégis mit tehetünk azért, hogy a hűvösebb és sötétebb hónapokat könnyebben viseljük, amíg újra feléled a természet, és élvezhetjük a meleget?

Homoktövis – A természetes immunerősítő

Egy növény, amelyet sokan csak „csodanövényként” tartanak számon. Szerencsére a homoktövis ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Bár eredetileg Ázsiából származik, azonban itthon is egyre több helyen termesztik, sőt Magyarországon védett növényként tartják nyilván. Sikerének titka abban leledzik, hogy rendszeres fogyasztása többféle egészségügyi problémára nyújthat gyógyírt.