2022.12.05. 14:00:07 6253 262

Ezt is el lehet rontani? - Használd helyesen a hajbalzsamodat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság a kedvenc samponunk mellett ott lapul a kedvenc hajbalzsamunk, mely a hajápolási rutinunk szerves része. Az alapos hajmosás után ő is elláthatja a feladatát, vagyis puhává, rugalmassá teszi a hajunkat. Biztos még jobban tenné a dolgát, ha még helyesen is használnánk.

Hajmosás, öblítés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajmosás, öblítés

Mert tudtad, hogy a hajbalzsamot a nők nagy része nem a megfelelő módon használja? Bizony, nagy valószínűséggel Te sem!

Menjünk csak sorban!

Nyilván nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy az alapos hajmosás a haj bevizezésével, majd a sampon felvitelével és a tincsek közé történő bedolgozásával kezdődik. Ezután jön a balzsam, ami a hajra felkenve, néhány percet hatva teszi a dolgát.

Hogyan fokozhatnánk a hatást

A sampont kiöblítve, nyilván Te is a vizes sörényedre viszed fel a balzsamot, ugye? Hát itt a bibi! Mielőtt a kondicionálót felviszed a hajadra, száraz törölközővel itasd fel a vizet a hajadról! Így kerüljön rá a balzsam, amit hagyj hatni néhány percig, majd öblítsd ki alaposan. A titok tehát abban rejlik, hogy nem a víztől tocsogó tincsekre, hanem a nedves hajra menjen a balzsam.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...