2021.12.02. 17:30:00 7785 274

Ezt a turmixot ne csak akkor idd, ha Nyilas a csillagjegyed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a recept sárkánygyümölcsöt, valamint a világ minden tájáról származó hozzávalókat tartalmaz, hogy kielégítse az extrovertált és nyughatatlan Nyilas kíváncsiságát. Nosza, tegyél te is egy képzeletbeli (és egészséges) utazást a sokféle, mégis harmonikus ízvilágot eredményező összetevő segítségével!

Turmix sárkánygyümölcsből - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Turmix sárkánygyümölcsből

A kaktuszfügéhez hasonló, de markánsabb kinézetű kaktusz gyümölcs fogyasztása számos egészségügyi előnnyel járhat. A most nagyon is aktuális immunrendszert erősítő hatása mellett többek között az idegrendszerre és a szemünk állapotára is jótékonyan hat. Bőrünk ragyogásához is hozzájárulhat, így hölgyek kedvelt alapanyaga lehet, a kivihez hasonló ízű gyümölcs.

Sárkánygyümölcsös turmix

Hozzávalók:

2 csésze fagyasztott sárkánygyümölcs (más néven pitaja)

1 csésze joghurt

1 db felkarikázva fagyasztott banán

Feltétek:

Kiwi szeletek

Áfonya

Granola

Elkészítés:

  1. Vegyük ki a fagyasztott banán karikákat és a sárkánygyümölcsöt a fagyasztóból. (Érdemes rögtön gondoskodni a pótlásáról a következő adag turmix elkészítéséhez.)

  2. Keverjük össze a turmix összes hozzávalóját egy turmixgépben és kevertessük az italt minél simább állagúra.

  3. Öntsük ki pohárba az elkészült turmixot, és dúsítsuk fel a kiválasztott feltétekkel.

Forrás: www.buzzfeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...