2021.06.01. 09:00:00 8540 231

Ezt a turmixot ne csak akkor idd, ha Ikrek a csillagjegyed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Állandóan úton vagy, akárcsak az Ikrek csillagjegy képviselői? Sietősen vagy egyáltalán nem tudsz reggelizni a hétköznapokon? Ez esetben ezt a turmixot neked találták ki! Az energiát és fontos tápanyagokat biztosító gyümölcsökből 2 perc alatt elkészíthető a finom ital.

Banános turmix málnával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Banános turmix málnával

A mozgalmas életet élő Ikrek nem igazán szeretnek sokáig egy helyben ténykedni, így a reggeli italuknak is ajánlott gyorsan elkészülnie. Amellett, hogy hamar elkészül, a banán alapú turmix magas B6-vitamin tartalmának köszönhetően jó hangulatban fogja indítani a napodat. Ugyanakkor a többi hozzávaló antioxidáns és C-vitamin tartalma a testi egészségről fog gondoskodni.

Csupa gyümölcs turmix

Az alap turmix hozzávalói:

1 fagyasztott banán - felkarikázva vagy felkockázva

⅔ csésze fagyasztott áfonya

⅔ csésze fagyasztott málna

Némi jég

⅓ csésze víz

1 evőkanál méz

Díszítésnek:

Banánkarika

Kiwi szeletek

Néhány szem áfonya

Elkészítési mód:

  1. Fagyasszuk le jó előre a frissen szedett/beszerzett hozzávalókat.
  2. Öntsük bele a turmix összes összetevőjét egy turmixgépbe, és keverjük simára.
  3. Porciózzuk ki a kedvenc (cseppmentesen zárható) poharunkba, és díszítsük a választott feltétekkel.

Természetesen a legjobb azon hidegében fogyasztani, de útközben is elfogyasztható, ha nagyon sietsz.

Forrás: www.buzzfeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Pilates, egy népszerű módszer, amivel erőre kaphatsz

A Pilates első szemrevételezésre semmiféle különösen nagyobb kihívást és izom-megerőltetést nem igénylő gyakorlatsornak fest. A kipróbálását tervezők ezért könnyen beleeshetnek abba a csapdába, mint amelyikbe maga Dwayne Johnson a „kőnyűvő”, a The Rock is belehuppant. Mégpedig a The Game Plan (magyarul: a Gyerekjáték) című családi vígjátékban, amikor a balettről elmarasztalóan beszélt. Nos, aki látta a filmet, az tudja, hogy később megváltozott a véleménye. De, hogy miért érdemes sort keríteni a Pilatesre, illetve ezt a mozgásformát a napi egészség-karbantartó gyakorlatok egyikévé tenni? Nézzük!

Amikor a spenót és a csicseriborsó találkozik – Gyors és finom egytálétel a rohanós hétköznapokra

Ahogy hosszabbodnak a nappalok és kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, annál kevesebbet szeretnénk a konyhában bíbelődni az ebéd, meleg vacsora elkészítésével. Szerencsére, egy-egy mentő ötlet mindig szembejön! Most egy spenótos, csicseriborsós verzió!

Hétvégi villásreggeli – Kukoricás és paprikás frittata

Gyakran jól jönnek olyan receptek, melyek könnyen és viszonylag gyorsan elkészíthetőségük mellett még finomak és táplálóak is. Ilyen példaként az olasz konyhából származó gyorsétel: a tojáslepény, azaz a frittata is, melynek „szívét-lelkét” a tojás képezi. Ehhez aztán igény és ízlés szerint kedvünkre adhatunk hozzá fűszereket, zöldségeket, húst és sajtot egyaránt.