2015.07.09. 20:00:41 6868 161

Ezrek állnak sorba a kánikulában a Trónok harca szereplőválogatásán
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már két napja ezrek állnak sorban a kánikulában a dél-spanyolországi Almeríában a Trónok harca című sorozat szereplőválogatásán, amelyen 2400 statisztát választ ki a sorozat folytatásához.

Trónok harca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trónok harca

A castingot megelőző este, kedden, már jó sokan tábort vertek a válogató helyszínének bejárata előtt, hogy mielőbb bejuthassanak. Úgy vélték, így nagyobb esélyük van arra, hogy bekerüljenek a szereplőgárdába és részt vehessenek kedvenc sorozatuk forgatásán, esetleg fel is tűnjenek a képernyőn néhány másodpercre.

"Olyan izgatott vagyok mint egy kisgyerek" - mondta egy fiatal, akit statisztának választottak, és úgy vélte: ezért megérte az éjszakát a bejárat előtt tölteni. A válogató miatt szabadnapot vett ki a munkahelyén, és úgy tervezi, hogy szabadságra megy a forgatás idejére.

Már a casting első napján 2000 embert választottak ki a filmesek, összesen 2400 szereplőre van szükségük, fele nő, fele férfi, minden korosztályból. Konkrétan meghatározták a statiszták külsejét: mediterrán típusú, sötét hajú és bőrű embereket keresnek, a férfiaknak 175 centiméternél, a nőknek 170 centiméternél magasabbnak kell lenniük.

Az HBO a népszerű sorozat hatodik évadát a Barcelona és a francia határ között fekvő Gironában, illetve a Földközi-tenger partján fekvő tengerparti üdülőhelyen, Peniscolában veszik fel. A stáb nem először dolgozik Spanyolországban, az ötödik évad egyes részeit tavaly Andalúziában forgatták.

A castingnak otthont adó Almería is igen népszerű a filmesek körében, az elmúlt 60 évben 500 filmet forgattak itt, mivel a mór építészeti emlékek és a gyönyörű partszakaszok kiváló díszletet biztosítanak. Tavaly az Exodus, egy évvel korábban pedig a Clavius című film stábja dolgozott itt - közölte a helyi turisztikai iroda.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...