2023.05.30. 10:00:00 6583 229

Ezen a nyáron nem maradsz szingli: 5 ismerkedős helyszín közül is választhatsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre elég meleg és elég sokáig világos is van ahhoz, hogy kedvünk legyen kimozdulni! Jó hír ez azoknak is, akik jelenleg egyedülállók, viszont nincsenek elragadtatva az online randizás kínálta lehetőségektől. Otthonuk és szívük biztonságos zugait elhagyva egy kalandos, és talán boldogságot is hozó nyárnak nézhetnek elébe.

Szimpátia a kerékpáros kiránduláson - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szimpátia a kerékpáros kiránduláson

Az online társkeresők helyett az ismerkedés egy jobb lehetősége a különböző szabadidős tevékenységek és események során (sport, zene), valamint a hobbi csoportokban (tánc, gasztronómia, túrázás) történő személyes ismerkedés. Ilyenkor időben kiderül, hogy ott van-e a felek között az az bizonyos kémia.
A legtöbb közösségi nyári program alkalmas lehet a hosszútávú párkapcsolat céljából történő ismerkedésre, ezért érdemes a saját érdeklődési körünknek megfelelő rendezvényekből a lehető legtöbbre kilátogatni.

Nyári események, amelyeken párra lelhetsz

Sportesemények:

Akár szurkolóként, akár amatőr sportolóként veszel részt az adott sportrendezvényen, pl. gyalogos vagy kerékpáros túrán, vagy más nyári szabadidős tevékenységen (Balaton átúszás, röplabda stb.) borítékolható, hogy olyan lehetséges partnerekkel találkozol, akiknek ugyanolyan fontos az egészséges és sportos életmód, mint neked.

Táncos workshopok és estek:

Szenvedélyed volt korábban a tánc, vagy régóta gondolkodsz azon, hogy űznöd kellene? Vágj bele (újból), hiszen a táncórák és táncos fesztiválok olyan helyek, ahol az emberek kellemes és vidám közegben nagyon könnyen megismerkedhetnek egymással.

Kulturális rendezvények:

Az olyan közösségi események, mint pl. a szabadtéri koncertek és a vásárok ugyancsak remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy megismerhessünk másokat. Ezeken a rendezvényeken is nagy esélyed van arra, hogy azonos, de legalább hasonló érdeklődésű emberekkel találkozz!

Fesztiválok:

A nyári hónapok gazdagok zenei, gasztronómiai és egyéb kulturális fesztiválokban. A hozzánk hasonló értékrendet és életmódot folytató emberek között időt töltve megadhatjuk magunknak az esélyt arra, hogy hosszú távú kapcsolat is kerekedhessen a találkozásból.

Társasozós klubok:

Az olyan bárokban, ahol a közösségi élmény gyakorlati vonalára építve különböző társasjátékokat kínálnak a vendégek számára, szintén könnyedén és jól szórakozva tudunk ismerkedni. A hangos zenés rendezvényekkel ellentétben itt igazán lehet beszélgetni is.

Azonban nem elég ezeken az eseményeken részt venni, mindenképpen fontos, hogy nyitottan és az őszinte kommunikációra alapozva induljunk neki az ismerkedésnek.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...