2019.12.04. 14:59:09 8299 271

Ezeket tedd, ha hosszabb hajat szeretnél: Még több praktika!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legtöbb nő álmaiban szerepel a hosszú, ragyogó haj. Amennyiben te sem tartod kezelhetetlennek a dús loboncot, akkor idővel neked is könnyedén lehet irigylésre méltó hajad. Nem kell hozzá más, mint egy okos hajápolási rutin!

Hosszú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj

Az unos-untalan ismételt tanácsok betartása bizony megfontolandó! Ha tovább olvasol, akkor biztosan sok ismerős lesz közülük, és az fog járni a fejedben, hogy miért is nem szánsz több figyelmet ezekre?

Vágasd rendszeresen a végét!

A hosszából ekkor nem sokat fogsz veszíteni, de a hajvágás elmulasztásával a volumen és a simaság fog elveszni.

Mondj le a platináról!

Hiába gondolod elegánsnak, egy „sötétebb” szőke árnyalattal a kevesebb kémiai kezelés miatt egészségesebb lesz a hajad.

Tápláld belülről!

A fehérjedús táplálkozás előnyeiről a szép hosszú hajad fog mesélni. Kerüljön a tányérra több hal, dió és bab.

Érdemes a külön nőknek összeállított multivitaminok közül is válogatni, sőt a haj-bőr-köröm vitaminok a legjobbak ide.

Hűtsd le magad!

A gőzölgő forró fürdő nemcsak a bőrünknek ártalmas, de a hajszálakat is roncsolja. Éppen azért azt tanácsolják, hogy csökkentsük a víz hőmérsékletét és erősítsük meg hideg vízzel történő öblítéssel a hajunkat.

Kezeld a fejbőrt!

A hajformázó és a hajápoló szerek legtöbbször nem úgy fejtik ki hatásukat, ahogyan mi szeretnénk. Azok a termékek, amelyek eltömítik a hajhagymákat és a fejbőr pólusait, ugyanis többet ártanak, mint használnak. Ha úgy érzed, hogy a fejbőröd száraz, ragacsos, nehéz vagy zsíros érzetű, jobb megvizsgálni, hogy mitől lehet az! A fejbőrre is érdemes ugyanolyan figyelmet fordítanunk, mint az arcbőrre.

Elő a selyemmel!

Selyem párnák közt aludni jó… mert minél kevésbé törik a haj, annál hosszabb lesz. A selyem pedig a legkímélőbb anyag a haj számára - derült ki egy tanulmányból.

Forrás: goodhousekeeping.com/beauty/hair/a34377/how-to-grow-hair-faster-tips/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.