2016.01.31. 10:36:39 8947 254

Ezeket ne edd, ha elkerülnéd a narancsbőrt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kezdetben a rendszeres mozgás segíthet a narancsbőr leküzdésében. Később már meglehet, ilyen vagy olyan csodakrémekhez folyamodunk, hogy eltüntessük a combunkon díszelgő gödröcskéket, de a masszázs is sokat segíthet. Persze, a táplálkozásunkra is jó lenne odafigyelni.

Pizza - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza

Nem is hinnénk, milyen falatok elkerülésével tehetünk sokat annak érdekében, hogy elkerüljük ezeket az apró, ám annál nagyobb kellemetlenséget okozó esztétikai hibákat. A tiltólistás étkeket olvasva lesz, hogy a szívünk szakad meg, de hát valamit valamiért…

Isten veled, fehér kenyér!

Hát, ő lenne az első, akit ki kellene iktatnunk az étrendünkből, hogy elkerüljük, vagy legalábbis késleltessük a narancsbőr kialakulásának idejét. Sajnos, a fehérliszt - ellentétben a rozs-, a rizs-, vagy a tönkölybúza liszttel – megemeli az inzulinszintet, ám olyan üres kalóriákat szállít a szervezetben, amely zsírrá alakul, illetve „eteti” a felsőcomb zsírsejtjeit.

Pápá, pizza!

Ha a narancsbőrünket nem valamelyik felmenőnktől örököltük, meglehet, a rossz vérellátás a felelős érte. Igen, imádjuk a pizzát, de a benne lévő zsír, illetve fehérliszt nem kifejezetten jó páros vérellátásunk, vérkeringésünk szempontjából.

Viszlát, limonádé!

Sajnos, a kialakult gödrök idővel csak mélyebbek lesznek, mivel a bőr és a sejtek veszítenek rugalmasságukból. Ám az időt nem tudjuk megállítani, ám bőrünkön hagyott nyomát tudjuk késleltetni. Habár a limonádé nagyon is finom és közkedvelt üdítő, de a benne lévő cukor nem épp bőrbarát választás.

Bye-bye, szójaszósz!

Kétségtelen, hogy a kínai jellegű ételek egyik kihagyhatatlan összetevője, megízesítője a szójaszósz. Ám a benne lévő só miatt testünk több vizet köt meg, és ez hamar láthatóvá válik a problémás területeken, méghozzá narancsbőr formájában.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Légy felszabadult a munkahelyeden! – 1+1+1 tippünk van hozzá!

Felszabadultnak lenni? A munkahelyen? Hát, nem minden esetbe passzol össze a kettő… Sokunknak inkább a stressz, a rohanás, a „még, még, még” teljesítmény kényszere jut az eszünkbe. Ha a világot megváltani nem tudjuk, azért tehetünk azért, hogy a munkahelyünk komfortosabb legyen számunkra.

Ha a kosár mindig teli - Így ne költekezd túl magad, ha vásárolsz

Veled is megesett már, hogy tényleg csak 1-2 dologért kellett beszaladnod a boltba, aztán ott meglátsz ezt meg azt, és végül púpos kosárral hagytad el az épületet? Jó, jó, volt benne olyan is, amit jó áron, leértékelve vettél, tehát igazából spóroltál is, de tedd a szívedre a kezed: azért a legtöbb termék olyan, ami várhatott volna még, vagy éppen teljesen felesleges.

EZZEL A NAPONTA KÉTSZER VÉGZETT GYAKORLATSORRAL JÓL FEJLESZTHETŐ A CSECSEMŐK CSÍPŐÍZÜLETE

A magzat méhen belüli elhelyezkedése és a szülés körüli megpróbáltatások miatt aszimmetria vagy tartási eltérés alakulhat ki az újszülöttek csípőjénél. Ez a jelenség ijesztő lehet a szülők számára, pedig hátterében legtöbbször nem betegség áll. Annak érdekében viszont, hogy a gyermek ízületei megfelelően fejlődjenek, születéstől kezdve 4-6 hónapos korig naponta kétszer tornáztatni kellene az újszülöttek csípőízületét, például pelenkázás közben. Ebben segít a Semmelweis Egyetem legújabb oktatóvideója.