2016.03.24. 16:30:41 11175 373

Ezeket a kiadásokat biztosan nem fogod megbánni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az évek során többféle dologra adjuk ki a pénzünket, ezek közül, van, ami csak kis kiadás, mégis hihetetlenül hasznosnak bizonyul a háztartásunkban, vagy az életünkben, és persze ott vannak a gyakorlatilag életre szóló döntések, mint például egy lakásvásárlás... Mi az, amit biztosan nem bánsz meg soha?

Nyaralás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás

1. Ingatlan, házak, lakások

Nemcsak extra befektetésnek, hanem saját részre. Igaz, a lakáshitellel rengeteg embernek meggyűlt a baja, de még mindig jó ötlet megvenni a házat vagy lakást, amiben élni szeretnénk, vagy, ha van befektetni való pénzünk, akkor azt, amit kiadni szeretnénk. A banki kamatok most elég alacsonyak, igaz az ország bizonyos területein elég magasra kúsztak a lakásárak, így jól meg kell gondolni ezt a döntést, de megbánni biztosan nem fogjuk.

2. Minőségi, bőr bútorok

Sokkal könnyebben tisztán tartható, mint a textilborítású kanapé, igaz, jóval drágábbak is, de megéri befektetni, mert sokáig nem lesz gond az új kanapéra, ha ezt választod. Bőrápolóval jól karban tartható, minden volt lemosható róla és biztos, hogy soha nem megy ki a divatból. Különböző párnákkal, takarókkal mindig feldobható.

3. Nyaralás

Igen, sokba kerül, de megéri kiszakadni a megszokott környezetből. Én legalábbis még soha nem bántam megy egyetlen nyaralásra fordított forintot sem. Még akkor is jó visszaemlékezni a különböző vakációkra, kirándulásokra, ha nem úgy sikerül minden, ahogyan terveztük, vagy ha nem olyan az időjárás.

4. Műfenyő

Én sem szeretem a műdolgokat általában, eszembe sem jutna művirágot venni otthonra vagy például műszempillát feltetetni. Azt azonban be kell vallanom, hogy karácsonykor nem egyszer örültem már annak, hogy műfenyőnk van. Egyrészt borzasztóan drága a fenyőfa, másrészt nem kell szenvedni a lakásba cipeléssel, a tartóba faragással, a tüskékkel, és az elszállításával. Ráadásul éveken keresztül használható, így biztosan megtérül az ára.

5. Pamut táska vagy egy tartós vászontáska

Egy vászontáska, de inkább több, jó, ha van a háztartásban. Ezzel kiküszöbölheted a nejlon szatyorvásárlásokat, és nem fognak az otthonodban önálló életet élni és kezelhetetlen kupaccá változni (erre egyébként van egy jó megoldás). Bevásárláskor mindig vidd őket magaddal, és se perc alatt behozzák az árukat, ráadásul jobban bírják a súlyt is, és ha éppen nem használod őket, kis helyen elférnek.

6. A konyhába egy multifunkciós robotgép

Tudod, az a fajta, amelyik dagaszt, habot ver, különböző formákra vág, kever, vagy akár gyümölcsöt is facsar. Ha sok időt töltesz a konyhában, és szeretsz főzni, akkor egy ilyennel rengeteg időt megspórolhatsz, és tényleg nem lesz egyéb gépre szükséged.

7. Könyvek

Ha szeretsz olvasni, akkor biztosan nem fogod megbánni, hogy pénzt adtál ki egy jó könyvért, és ha belegondolsz, hogy hány órán keresztül szórakoztathat egy kellemes olvasmány, akkor beláthatod, hogy a könyvolvasás tulajdonképpen egy viszonylag olcsó és hasznos módja a szabadidő eltöltésének. Ha nem ragaszkodsz a papírformátumhoz, akkor egy e-könyv olvasóval több könyvet szerezhetsz be, olcsóbban.

8. Jó kések és egy késélező

Rendkívül bosszantó, amikor az életlen késsel csak nyeszetelünk, vagy pár hónapos használat után a kezünkben marad a nyele… Az ilyen késekkel csak a baj van, nem jó velük dolgozni, és csak vesztegetjük az időnket. Hidd el, életed egyik apró, de annál kielégítőbb döntése lesz, amikor minőségi késeket és egy jó késélezőt is vásárolsz. Hogyan vegyél jó késeket a konyhádba? – Itt a válasz>>

Forrás: dailyfinance.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...