2016.03.24. 16:30:41 11318 373

Ezeket a kiadásokat biztosan nem fogod megbánni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az évek során többféle dologra adjuk ki a pénzünket, ezek közül, van, ami csak kis kiadás, mégis hihetetlenül hasznosnak bizonyul a háztartásunkban, vagy az életünkben, és persze ott vannak a gyakorlatilag életre szóló döntések, mint például egy lakásvásárlás... Mi az, amit biztosan nem bánsz meg soha?

Nyaralás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás

1. Ingatlan, házak, lakások

Nemcsak extra befektetésnek, hanem saját részre. Igaz, a lakáshitellel rengeteg embernek meggyűlt a baja, de még mindig jó ötlet megvenni a házat vagy lakást, amiben élni szeretnénk, vagy, ha van befektetni való pénzünk, akkor azt, amit kiadni szeretnénk. A banki kamatok most elég alacsonyak, igaz az ország bizonyos területein elég magasra kúsztak a lakásárak, így jól meg kell gondolni ezt a döntést, de megbánni biztosan nem fogjuk.

2. Minőségi, bőr bútorok

Sokkal könnyebben tisztán tartható, mint a textilborítású kanapé, igaz, jóval drágábbak is, de megéri befektetni, mert sokáig nem lesz gond az új kanapéra, ha ezt választod. Bőrápolóval jól karban tartható, minden volt lemosható róla és biztos, hogy soha nem megy ki a divatból. Különböző párnákkal, takarókkal mindig feldobható.

3. Nyaralás

Igen, sokba kerül, de megéri kiszakadni a megszokott környezetből. Én legalábbis még soha nem bántam megy egyetlen nyaralásra fordított forintot sem. Még akkor is jó visszaemlékezni a különböző vakációkra, kirándulásokra, ha nem úgy sikerül minden, ahogyan terveztük, vagy ha nem olyan az időjárás.

4. Műfenyő

Én sem szeretem a műdolgokat általában, eszembe sem jutna művirágot venni otthonra vagy például műszempillát feltetetni. Azt azonban be kell vallanom, hogy karácsonykor nem egyszer örültem már annak, hogy műfenyőnk van. Egyrészt borzasztóan drága a fenyőfa, másrészt nem kell szenvedni a lakásba cipeléssel, a tartóba faragással, a tüskékkel, és az elszállításával. Ráadásul éveken keresztül használható, így biztosan megtérül az ára.

5. Pamut táska vagy egy tartós vászontáska

Egy vászontáska, de inkább több, jó, ha van a háztartásban. Ezzel kiküszöbölheted a nejlon szatyorvásárlásokat, és nem fognak az otthonodban önálló életet élni és kezelhetetlen kupaccá változni (erre egyébként van egy jó megoldás). Bevásárláskor mindig vidd őket magaddal, és se perc alatt behozzák az árukat, ráadásul jobban bírják a súlyt is, és ha éppen nem használod őket, kis helyen elférnek.

6. A konyhába egy multifunkciós robotgép

Tudod, az a fajta, amelyik dagaszt, habot ver, különböző formákra vág, kever, vagy akár gyümölcsöt is facsar. Ha sok időt töltesz a konyhában, és szeretsz főzni, akkor egy ilyennel rengeteg időt megspórolhatsz, és tényleg nem lesz egyéb gépre szükséged.

7. Könyvek

Ha szeretsz olvasni, akkor biztosan nem fogod megbánni, hogy pénzt adtál ki egy jó könyvért, és ha belegondolsz, hogy hány órán keresztül szórakoztathat egy kellemes olvasmány, akkor beláthatod, hogy a könyvolvasás tulajdonképpen egy viszonylag olcsó és hasznos módja a szabadidő eltöltésének. Ha nem ragaszkodsz a papírformátumhoz, akkor egy e-könyv olvasóval több könyvet szerezhetsz be, olcsóbban.

8. Jó kések és egy késélező

Rendkívül bosszantó, amikor az életlen késsel csak nyeszetelünk, vagy pár hónapos használat után a kezünkben marad a nyele… Az ilyen késekkel csak a baj van, nem jó velük dolgozni, és csak vesztegetjük az időnket. Hidd el, életed egyik apró, de annál kielégítőbb döntése lesz, amikor minőségi késeket és egy jó késélezőt is vásárolsz. Hogyan vegyél jó késeket a konyhádba? – Itt a válasz>>

Forrás: dailyfinance.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?