2024.02.12. 17:45:17 7451 248

„Ez majdnem szerelem volt…” – Dalok az elmúlt, vagy sosemvolt szerelemről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a Valentin-nap, amikor szerelmesek borulnak egymás nyakába, ígérik meg egymásnak, hogy „csak veled”, „csak Téged”. A kevésbé szerelmesek, vagy azok, akik éppen két boldog időszak között vannak, már kevésbé ugranak ki a bőrükből ezen a szép februári napon.

Szerelem, szomorúság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelem, szomorúság

Mert van, hogy valami miatt egy soha véget nem érőnek hitt kapcsolatban is kialszik a tűz, sőt, már nem is pislákol, egyszerűen csak elmúlik. Nincs harmadik, negyedik, aki feldúlja, nincsenek nehézségek, ám már nem ugyanaz, amint az elején. A szerelem elmúlt, mintha soha nem is lett volna.

Bonanza Banzai: Valami véget ért

Kovács Kati: Ha legközelebb látlak

Máté Péter: Ez majdnem szerelem volt

Zorán: A szerelemnek múlnia kell

Ám minden csalódottság, fájdalom ellenére eljön majd a pillanat, amikor megtanuljuk értékelni a múltbéli kapcsolatunkat és kimondjuk: bárhogy is volt, jó, hogy megtörtént, újra így csinálnánk mindent!

Ray Dalton: I do it again

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.