2021.01.21. 18:21:42 9834 277

Ez lenne a szép haj 4+1 haj titka? – Próbáld ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szép hajért mindent. Na jó, majdnem mindent. Mert ha túl merész dolgokra nem is, azért apróságokra képesek vagyunk azért, hogy a hajunk szép és jól ápolt legyen. Te mire figyelsz tincseiddel kapcsolatban? Az alábbiakra érdemes!

Egészséges haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges haj

-Mindig szárítsd tökéletesen szárazra! Oké, oké, talán nyáron, napközben, ha van lehetőséged természetes napfényben megszárítanod a sörényed, eltekinthetünk az alapos hajszárítástól. De máskülönben ne hagyj nedves tincseket a kobakodon!

-Néha öblíts ásványvízzel! Nem olcsó mulatság, de alkalmanként kiöblítheted a sampont a hajadból ez kis ásványvízzel! A szénsavmentes ásványvíz erre tökéletes, amely sokkal jobban kíméli tincseid, mint a keményebb csapvíz.

-Használd a megfelelő termékeket! Ahogy a bőrödnél is, úgy a hajadnál is fontos, hogy a hajtípusnak megfelelő készítményeket használd!

-Gondoskodj a megfelelő nedvességről! Ügyelj rá, hogy a mindenféle hajformázók, vasalók és kúpvasak használata mellett se száradjanak ki tincseid!

-Hetente egy pakolás belefér! Akár a fent írt okból (nedvességpótlás), akár más miatt, azért érdemes hetente legalább egyszer valamilyen pakolással kényeztetni tincseid!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...