2024.10.01. 12:23:35 3129 117

Ez a három csillagjegy hajlamos leginkább az önszabotázsra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Asztrológia. Sokak szerint tudomány, mások szerint művészet, ám vannak olyanok is, akik leginkább életfilozófiaként tekintenek erre. Manapság legtöbben az önismereti és önfejlesztési folyamatokban hasznosítják az itt megszerzett tudást, melynek segítségével rálelhetnek személyes értékeikre, illetve jobban összhangba kerülhetnek a valódi önmagukkal.

Halak Fotó:123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halak Fotó:123rf.com

Jaime Wright asztrológus, a PureWow szakírója, valamint a „Good Fortunes” podcast házigazdája arról számol be, hogy asztrológusként számos olyan ügyféllel találkozik, akiknek meggyőződése, hogy kénytelenek folyamatosan másokkal „küzdeni”, viszont az esetek többségében kiderül, hogy igazából önmagukkal vívnak harcot. Ilyen esetekben kap főszerepet például a dolgok túlgondolása, a perfekcionizmus, a makacsság vagy az önszabotázs. Wright az alábbi három jegyről azt állítja, hogy a többi csillagjegyhez képest sokkal nagyobb hajlandóságot mutatnak az irányba, hogy a saját maguk útjába kerüljenek.

Az augusztus 21. és szeptember 22. között született Szűz jegy szülöttei viszik a prímet abban, hogy a saját boldogulásuk útjában állnak. Az egyébként megannyi ötletben és tervben dúskáló Szűzek, akik képesek hegyeket mozgatni mindazokért, akiket valóban szeretnek, hajlamosak túl sokat aggodalmaskodni, ezáltal megragadnak egy hurokban és elfelejtenek a saját céljaikért dolgozni. Fontos, hogy ne feledkezzenek meg a maguk álmaira is összpontosítani a másokról való gondoskodás során.

Az április 20. és május 20. között napvilágot látott Bika jegyhez tartozók az önszabotázs-lista második helyezettjei, akik sajátos „főbűnükkel”, a makacssággal kell, hogy megküzdjenek. Egy háromlépéses öngátló szakaszból szükséges kikászálódjanak, melynek az első szakasza egy hosszú ideig tartó tagadással veszi kezdetét, amikor azzal áltatják magukat, hogy minden a legnagyobb rendben van. A második szakaszban minden erejükkel igyekeznek leplezni a fájdalmukat, azonban észre sem veszik, hogy közben a panaszkodás szinte mindennapossá válik az életükben. A végső fázis az, amikor elhitetik magukkal, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van, mígnem egy nap felébrednek és megszületik bennük a döntés, amit már képtelenek tovább csitítani. Ilyenkor megteszik a szükséges lépéseket: felmondanak a toxikus munkahelyükön, kilépnek mérgező kapcsolataikból, és elindulnak a problémamegoldás harmóniához vezető útján.

A február 19. és március 20. között világra jött Halak - a mindenben és mindenkiben a legjobbat látni vágyó jegy szülötteinek a perfekcionizmus bizonyul a legfőbb gátló tényezőnek. Saját magukról ugyanis nem igazán hiszik el, hogy maguk is elég jók, így folyamatosan arra törekednek, hogy önmaguk legtökéletesebb verziójává váljanak. A legnagyobb kihívás számukra az, hogy megtanulják elfogadni és szeretni saját magukat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem lehet eleget hangsúlyozni – A vízfogyasztás fontossága

A víz alapvető szerepet játszik a szervezet minden folyamatában. Nemcsak a test hőmérsékletének szabályozásában, az emésztés és a méregtelenítés elősegítésében, hanem az agyműködéshez és az általános jó közérzet fenntartásához is elengedhetetlen. A megfelelő hidratáltság hozzájárul az egészség megőrzéséhez és a mindennapi teljesítőképességünk szinten tartásához.

Így csábítsd ki a gyerkőcöket ősszel is a szabadba!

Nem csupán a meleg nyár, az őszi időszak is ideális arra, hogy a gyerekek a szabadban töltsék az időt és kreatívan játszanak a friss levegőn. A különböző szabadtéri játékok segítenek abban, hogy növeljük aktivitásukat, és közben élvezzék a természet csodáit. Számos olyan programot kitalálhatunk, amelyekkel kimozdíthatjuk őket a négy fal közül. Ne mondjunk le a hűvösebb időben sem a kinti közös játékokról. Az őszi varázslatos természet rengeteg élményt tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Gyerünk ki a friss levegőre!

Csak még ezt…! Szabadulj meg az időfalóktól!

Sokakat örömmel és megelégedettséggel tölt el az a tudat, hogy a nap folyamán sikerült minden fontosabb teendőt kipipálni az aktuális bakancslistáról. Az időfalók vagy időrablók, ókori görög nevükön a kronofágok, olyan dolgokat vagy személyeket jelölnek, amik vagy akik képletesen szólva felfalják mások értékes idejét, és desszert gyanánt még a termelékenységet is elmajszolják. Főbb jellemvonásaik között tetten érhetjük a figyelem elvonását, ami gyakran a „csak még ezt…” kijelentésben ölthet formát; a tétlen életmódot; az üres kommunikációt; a céltalanul sodródást; a tervezési problémákat; a halogatást; a multitaskingot.