2015.11.06. 15:50:53 5742 229

Extravagáns, helytakarékos megoldások kislakásokba
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre többen választják a kislakásokat, a kisebb élettereket, hiszen a lakhatás is egyre drágább és drágább lesz. Az albérlet- és a lakásárak is az egekbe szöktek a frekventált helyeken. Ez a tendencia létjogosultságot ad egy olyan ágazatnak, ami eddig csak elhanyagolhatóan volt jelen. Ez pedig a helytakarékos megoldások piaca.

Helytakarékos megoldások - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Helytakarékos megoldások

Az egyik ismerősöm kis lakása gyakorlatilag egy hét alatt elkelt a fővárosban. Rengetegen elmentek megnézni a mindösssze 33 négyzetméteres stúdiólakást, ahol a konyha és a nappali+hálószoba egy légtérben volt. Ezenkívül egy fürdő található a kecóban. Viszont tele volt ötletes megoldásokkal, amitől az ember nem is érezte olyan kicsinek a teret.

Mindenkinek tetszett például az egyedi tervezésű, erősített dobogó és az alóla előguruló, hatalmas franciaágy, amit kimondottan abba a lakásba terveztek. A dobogó olyan magas volt, hogy le lehetett rá ülni, valamint egy kis lépcsőn fellépkedve két fotel (sőt, akár egy kisebb kanapé) és egy dohányzó asztal is elfért rajta, így egy extra nagy nappalit kaptak, és nem kellett az ágy méretében sem kompromisszumot kötni, hogy ez megvalósulhasson. A konyha és a nappali-hálószoba lapfüggönnyel volt elválasztva, az egyedi hangulathoz hozzájárult az ablaknál található beugró, ahol szintén le lehetett csüccsenni a kis dobogóra.

Helytakarékos megoldásokHelytakarékos megoldások

A következő videókban hasonlóan jó ötleteket leshetünk el, s már csak egy ügyes asztalos vagy mesterember kell, hogy megvalósítsa nekünk, töredék áron.

Helytakarékos, ám exkluzív bútordarabok

25 apró trükk, amivel helyet spórolhatsz

Írta: kábé

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...