2020.01.03. 16:30:29 7551 264

Évindító dalok, újévi fogadalmakhoz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismét elindult egy év, újra rengeteg szilveszteri élménnyel és jópár újévi fogadalommal lettünk gazdagabbak! Az első pár napban nagy a lendület, készek vagyunk tűzön-vízen át végigvinni az elképzeléseinket. Aztán ahogy telnek és múlnak a napok, mintha nehezebben menne az a fogadalom.

Újévi fogadalmak pároknak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újévi fogadalmak pároknak

Ha elakadtál, és úgy érzed, egy kis motivációra lenne szükséged, hallgass pozitív üzenetű dalokat, és meglásd, újra erőre kapsz majd!

LGT: Nem adom fel

Halott Pénz: Amikor feladnád

V'Moto-Rock - Demjén Ferenc: Várj, míg felkel majd a nap

Lord: Ne mondj le még a vágyaidról

Auth Csilla: Jól vagyok és pont

RAPülők: Lesz még rosszabb

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...