2018.07.05. 17:17:46 10337 313

Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóját rendezik Zánkán
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóját tartják szombaton Zánkán, az AlfaCity elnevezésű rendezvényre több mint 1300 Alfa Romeót, valamint ötezer embert várnak, és bemutatják az olasz gyártó első szabadidőautójának csúcsváltozatát, az 510 lóerős Stelviót is - közölték a szervezők az MTI-vel.

Alfa Romeo Giulia 1300 super 1972, Amsterdam, Hollandia. 2016. 09. 10. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alfa Romeo Giulia 1300 super 1972, Amsterdam, Hollandia. 2016. 09. 10.

A www.alfaamore.hu internetes közösség által szervezett fesztivált tizenkettedik alkalommal rendezik meg. Az elmúlt években rendre 1000 fölötti autó és mintegy 3-4 ezer ember fordult meg AlfaCityben, tavaly pedig minden korábbi rekordjukat megdöntötték, ugyanis 1325 Alfa Romeo érkezett a találkozóra. A szervezők szerint ezzel Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója lett AlfaCity.

Idén a szervezők arra számítanak, hogy a tavalyihoz hasonlóan rekordot döntenek, ehhez csak az kell, hogy 1325-nél több Alfa Romeo érkezzen a Zánkai Sport- és Rendezvényközpontba.

A rendezvényre minden ötödik autó külföldről érkezik, idén is több alfást várnak Olaszországból, Horvátországból, Szlovákiából, Szerbiából és Romániából, de Lengyelországból és Csehországból is jelezték részvételüket.

Az idei rendezvényen megünneplik azt is, hogy a márka 30 év kihagyás után idén visszatért a Forma-1-be, ezért a látványos dekorációkon kívül versenyszimulátorok is várják a közönséget, sőt megépítik a Hungaroring élethű mását, amelyen távirányítós autókkal lehet majd versenyezni.

A programok között oldtimer- és youngtimer kiállítás, sportversenyek szerepelnek, gyerekprogramokkal is várják a közönséget, majd kora estétől DJ-k zenélnek.

A rendezvény műsorvezetője Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető, aki az Alfa Romeo magyarországi márkanagykövete.

Az Alfa Amore 2004 áprilisában indult el azzal a céllal, hogy összefogja a magyar Alfa Romeo-tulajdonosokat, de feladatuknak tekintik az idén 108. születésnapját ünneplő márka hagyományának ápolását, hírnevének továbbvitelét is. Jelenleg több mint 5000 tagjuk van.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...