2023.03.01. 12:20:00 6773 274

Ettől más a Golo diéta: Tudnak még újat mondani?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ne éheztesd magad, egyél több friss zöldséget és gyümölcsöt, kerüld a gyorskajákat és a feldolgozott élelmiszereket… és így tovább. De ez csak az étkezés része! A rendszeres mozgás és a minőségi alvás is az alappillérek részét képezik.

Saláta főtt tojással - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Saláta főtt tojással

Habár a GOLO diéta és a mögötte húzódó program 2009 óta létezik, Magyarországon nem igazán lehetett hallani erről a módszerről. Ez nem is annyira meglepő, hiszen az interneten rákeresve egyből kiderül, hogy egyrészt kizárólag angol nyelven érhető el minden hivatalos információ róla, másrészt előfizetéses rendszerben lehet megismerkedni a program részleteivel.

A GOLO (GO Lose Weight) és az inulin

A GOLO diéta alaptézise szerint a fogyás a legtöbbször azért küzdelmes, mert az emberek az új étrendjük megtervezésekor figyelmen kívül hagyják a hormonháztartásuk befolyását az anyagcsere működésére és a testsúly alakulására vonatkozóan! Főként az inzulin az, ami a fogyás mértékét és intenzitását befolyásolni tudja. De mi miként tudunk hatással lenni a szervezetünk inulin szintjére?

Amikor nem étkezünk kiegyensúlyozottan, sok felesleges glükóz fog elraktározódni a szervezetünkben, mégpedig a közutálatnak örvendő zsírréteg formájában! A megnövekedett inzulinszint olyan egészségtelen mértéket is ölthet, amely inzulinrezisztenciához szintúgy vezethet. Az inzulinszintünkkel kapcsolatos egészségügyi problémák azon kívül, hogy a túlsúly nem éppenséggel szép látvány, még súlyos egészségügyi problémák melegágya is lehet. Elég csak a cukorbetegségre vagy a szívbetegségekre gondolni.
Tehát amikor mindent megteszel azért, hogy testsúlyod csökkenjen, de a kilók mégsem olvadnak le rólad, nagy rá az esély, hogy inzulinrezisztenciával küzdesz.

Ezt az állapotot a program megalkotói megállíthatónak, sőt visszafordíthatónak vélik, és ezt az általuk megalkotott étrend-kiegészítővel szándékoznak elérni. A növényi alapú kapszulát étkezéskor kell szedni, hogy a termékleírás ígérete, azaz a glükózszint szabályozása révén megszabadulhassunk a felhalmozódott (zsigeri) zsírtól, és anyagcserénk is megtáltosodhasson magához képest.

Kinél működhet a GOLO diéta?

A kapszula szedésének természetesen csak akkor lesz haszna, ha a GOLO által előírt minőségi élelmiszerek fogyasztására térünk át, azaz nem toljuk magunkba továbbra is az üres kalóriákat.
Ha belegondolunk, akkor a mozgásszegény életmód és a túlzottan feldolgozott élelmiszerek együttesen nagyon sok kárt tesznek a szervezetünkben: az emésztőrendszerünk betegségei pedig testsúlyunkra is hatással vannak, így vita nélkül kijelenthető, hogy az egészséges táplálkozási tanácsok követése bárki egészségügyi javára válhatnak, míg az étrendkiegészítő hatásossága már csak azért is kérdéses, mert még egyik ilyen termék esetében sem tudták bizonyítani, hogy valóban szükség lenne rá a fogyáshoz.

Forrás: www.golo.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!