2019.09.12. 10:52:21 11708 290

Étkezéssel a zsíros haj ellen! – 4+1 élelmiszer, ami segíthet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki zsíros bőrrel küzd, az általában érintett a zsíros haj problémájában is. Ahogy arcunkra, úgy a hajunkra is mindenféle kencéket veszünk, hogy javítsunk a helyzeten. No, és persze gyakran mossuk gyorsan csillogóvá váló tincseinket. Pedig ennél egyszerűbben is megoldható lenne ez a probléma.

Zsíros haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsíros haj

Ki hitte volna, hogy étkezésünkkel is tehetünk zsírosodó tincseink ellen? Pedig csak a következőket kellene sűrűben majszolnunk!

Az isteni magok

Tudtad, hogy a diófélék gazdagok telítettlen zsírsavakban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kalcium és a magnézium? Ezek mellett a cink tartalma sem utolsó. Ezek mind felelősek lehetnek hajunk egészségéért.

Az igazi barackmag

Bizonyára Te is odavagy a barackmag nevű édességért. Sajnos, ebből ehetünk bármennyit, hajunkon nemigen fog meglátszani jótékony hatása. (Annál inkább az alakunkon…) Viszont az igazi barackmag, vagyis az abból készült olaj már sokat tehet a könnyen zsírosodó sörény ellen! Fogyasztásával szabályozható a faggyútermelés.

A vitaminbomba

Tudtad, hogy a csirke hús gazdag B- és E-vitaminban? Ezek a vitaminok pedig szabályozzák hajhagymáink anyagcserefolyamatát, így a túlzott faggyútermelést is megakadályozzák. Az E-vitamin ezen kívül véd a környezet káros hatásai ellen.

Akár magában, akár krémként

Tudtad, hogy a bioton, más néven H-vitamin szabályozza a faggyútermelést, emellett még a haj szerkezetét is erősítheti? És tudod, hogy mi tartalmaz rengeteget ebből az anyagból? Hát az avokádó!

Lehet belőle kása, turmix, mindenhogy segít!

Méghozzá a zabpehelyből! Amellett, hogy egészségessé, dússá varázsolja sörényünket, valamint megakadályozza a hajhullást, a benne lévő cink szabályozza a faggyútermelést is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...