2017.12.29. 15:23:20 11605 344

Estélyi szilveszterre vagy a báli szezonra: Mikor válaszd a sellőfazont?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elsősorban az utolsó utáni pillanatban alkalmi ruha után futkosó hölgyek figyelmébe ajánlom ezt a divatról, pontosabban a sellőfazonú hosszú ruhacsodákról szóló cikket.

Sellő fazonú estélyi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sellő fazonú estélyi

Sajnos a ruhaszalonok tapasztalat szakértői sokakat le fognak lombozni a tanácsaikkal, de fel a fejjel! Számtalan más, pazar és számotokra sokkal előnyösebb ruhaköltemény vár rátok az állványokon.

A divat magazinok oldalain megjelenő alkalmi ruhák (és persze a modellek adottságai) miatt gyakran sóhajtunk fel, és legalább gondolatban elhangzanak a „Bárcsak…” kezdetű mondatok. Ha beleszerettél a közkedvelt sellőfazonba, akkor útmutatónk segítségével könnyen eldöntheted, hogy töltsd-e az idődet ilyen szabású estélyik felpróbálásával, vagy irányuljon-e inkább más felé a figyelmed.

Akiknek a sellőfazon tényleg jól áll:

  • Mindegy hogy alacsony illetve magas vagy-e, a lényeg ennek a fazonnak a viselésekor, hogy arányos legyél!
  • Normál testalkatú, karcsú, de nem vézna hölgyeknek javasolt. - Csak akkor válaszd a sellő fazont, ha tudsz magas sarkú cipőben táncolni! A lapos alkalmi cipők ebben az esetben teljesen elrontják az összhatást. Optikai trükkök:
  • Aki szeretné hangsúlyozni a feneke domborulatát, az bátran válasszon olyan sellőfazonú ruhát, amelyik minél inkább térdig szűkül.
  • Akinek rövidebbek a combjai, azok szintén választhatják a sokáig szűk, csak a ruha alja felé bővülő variációt. Így optikailag hosszabbnak látszik majd a combja.

Akik semmiképpen se válasszák a sellőfazont:

  • Akiknek arányaiban túl hosszú a felsőtestük, és rövidek a lábaik, azok inkább válasszanak egy magas derekú, csípőben szélesebb szabást.
  • Ha túl erős a csípőd, és ez zavar. Ilyenkor csípőtől lefelé ne legyen testhezálló a ruhád, maximum csak finoman kövesse az alakodat.
  • Aki túl vékony, vagy éppen hogy erősebb testalkatú, az jobban jár egy olyan estélyi ruhával, amelyik a derék vonalára helyezi a hangsúlyt!

Ne feledd, a fogason minden másképp néz ki, mint rajtad! Bátran próbálgass!

Forrás: secretstories.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...