2021.08.09. 17:41:20 10518 250

És Te mit tanultál meg az emberi kapcsolataidból? – Ezt a 3+1 dolgot biztos
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt mondják, nem véletlen ki, mikor kerül be az életünkbe, vagy éppen mikor kerül ki onnan. Minden emberi kapcsolatunknak köszönhetünk valamit, mindenből tanulunk valamit. Hogy ezek között van-e fontossági sorrend, azt nem tudni, de a következő 4 biztos szerepel a listában.

Emberi kapcsolatok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Emberi kapcsolatok

És Te hogy állsz a kérdéssel? Mit tanulsz/tanultál az emberi kapcsolataidból?

  • Magadnak és másoknak is! Amivel mind önmagadnak, mind másoknak is „tartozol”, az a megbocsátás. Emberi kapcsolatok nélkül ez nemigen lehetséges.

  • Ki vagyok én? Hol a helyem a világban? Emberi, baráti kapcsolatainknak köszönhetően el tudjuk helyezni magunkat a világban. Barátságaink, ismeretségeink meghatározzák, tükrözik, kiegészítik személyiségünket, akár addig rejtett képességeink, készségeink is láthatóvá válnak.

  • Te mindig kimutattad az érzelmeidet? Vannak, akiknek ez nem ment korábban, gyerekként, fiatalként, ám köszönhetően baráti kapcsolataiknak, képesek kimutatni nem csak negatív, hanem pozitív érzelmeiket is.

  • Vajon hol a határ? Akár a saját teljesítőképességed, érzelmeid, akár a kapcsolatod határairól van szó, valószínűleg egy-egy ismeretség, barátság rámutat ezek helyére. Kommunikációnk során tanulhatunk meg nem-et mondani, és ezt a képességet akár az élet más területén is kamatoztathatjuk.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...