2018.03.07. 15:04:39 16051 451

Erre is jó a szódabikarbóna! - Készítd el a saját dezodorodat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A vegyi anyagoktól mentes izzadásgátló nem csak azért lesz a kedvenced, mert teljesen természetes, hanem azért is, mert hihetetlenül kedvező árú alternatíva és még a ruháidat sem fogja meg!

Szódabikarbóna - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szódabikarbóna

Igaz, hogy a boltok polcain már kínálkoznak „natúr” dezodorok, ám ezek sokszor csalódást okozhatnak…

A legegyszerűbb házi izzadás elleni szer a szódabikarbóna, mivel nemcsak semlegesíti a kellemetlen testszagot, de még a nedvességet is felszívja a bőrről. Egyszerű és hatékony, de az érzékeny bőrűek számára nem biztos, hogy ez a legideálisabb megoldás – főleg borotválkozás után -, ugyanis irritálhatja a bőrt, esetleg bőrpírt is okozhat.

A borotválkozás utáni használat előtt érdemes vékonyan bekenni a hónaljat kókuszolajjal, akkor is, ha nem érzékeny a bőröd.

Egyszerű illatos házi deo

Fele-fele arányban keverj össze kukoricakeményítőt és szódabikarbónát, majd adj hozzá néhány cseppet a kedvenc illatú illóolajadból. Légmentesen záródó tégelyben tartsd a por állagú keveréket. Tipp: finom illatú szárított virágokat is használhatsz az illóolaj helyett. A levendula ideális!

„Krémes” variáció

Amennyiben idegenkedsz a por alapú szerektől, készítsd el az alábbi módosításokkal a dezodort:

6 evőkanál felmelegített kókuszolaj kerüljön bele a 4-4 evőkanálnyi szódabikarbóna és kukoricakeményítő mellé. Opcionálisan illatosítható ez az alternatíva is a fenti módon. Aloe vera géllel is kísérletezhetsz, ez esetben csökkentsd a kókuszolaj mennyiségét. Egy üres golyós tartályt tölts meg vele, és hagyd visszahűlni a kókuszolajt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...