2015.03.04. 16:51:59 10196 314

Erre is jó a dezodor! - 5 új szépségápolási trükk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemcsak izzadásgátlásra használhatod a dezodort, hanem még legalább 5 módja van, hogy bevesd a szépségápolásban. Bár nem rendeltetésszerű használatra biztatunk, ezekkel a trükkökkel kényelmesebbé teheted az életed.

Izzadásgátló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Izzadásgátló

1. A láb izzadását is megállíthatod vele

Nemcsak a hónaljadra kenheted az izzadásgátlót vagy fújhatod a dezodort. Akár a talpadat is bedörzsölheted vele este fürdés után, így nem fog izzadni és természetesen jobb lesz az illata is.

Ezt a trükköt gyakorlatilag a testeden bárhol kipróbálhatod: a térdhajlatban, a mellek alatt vagy akár a tenyeredben is, ha nagyon szárazon szeretnéd tartani.

2. Véd a kidörzsölődés ellen!

Az új cipők és szandálok bizony meg tudják kínozni a viselőjüket, amire igazán betörnek. Szerencsére egy kis dezodorral megkönnyítheted a folyamatot, és kevésbé lesz fájdalmas. Egy kenés a sarokra és a többi kényes pontra, majd jöhet az új cipő! A dezodor úgy véd, mint egy pajzs!

3. Csökkenti a dörzsölődést máshol is!

Ez a trükk meg fogja változtatni az életét azoknak, akik hosszabb séták alkalmával égető érzést éreznek a belső combjukon. Kenj egy kis dezodort (krémes fajtát) a belső combra, és akár még futni is lemehetsz egy meleg napon.

4. Viszketés ellen

A legtöbb dezodor alumíniummal készül, ami csillapítja a viszketés érzését. Azonnal hat!

5. Lemoshatod vele a körömlakkot!

Ehhez egy spray-re lesz szükséged. Fújj egy kis dezodort egy vattapamacsra és töröld le a körömlakkot. Gyorsan kell dolgoznod, mert hamar elpárolog!

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...