2022.12.10. 12:02:18 6574 257

Erősítsd! – Ezt edd az erősebb körmökért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha immunrendszerünkkel nem stimmel valami, esetleg valamilyen vitamin vagy ásványi anyag hiányától szenvedünk, az nagy valószínűséggel a kezünkön, azon beül is a körmeinken biztos látszódni fog. Ha szeretnéd mind a védekezőképességedet, mind az körmeidet erősíteni, a következőket biztosan érdemes fogyasztanod.

Egészséges köröm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges köröm

Mindent, de legalábbis majdnem mindent az erősebb körmökért!

Ha vashiányod van…

… ami már a körmödön is látszik, hiszen gyakran betörik, hívd segítségül a finom spenótot és a nem kevésbé finom lencsét. Mindkettőnek magas a vastartalma, ez mellett pedig folsav is található bennük, úgyhogy a körmeid hálásak lesznek érte, ha gyakran fogyasztasz belőlük.

A töredezett, száraz köröm felelőse

Ha kálciumhiány alakul ki a szervezetedben, az a körmöd folyamatos betöredezésében, kiszáradásában mutatkozik meg. Ezt egy szuper, banánból és kelkáposztából készült turmix segítségével könnyen orvosolhatod. Kortyolgasd minél gyakrabban!

Ha már nem csak töredezett

Ha a körmöd el is színeződött, akkor bizony a cink szintje is alacsony a szervezetedben, amit érdemes minél gyorsabban pótolni. A borsó és a belőle készült finomságok biztosan segítenek majd megüresedett cinkraktáraid feltöltésében.

Szeretnéd, ha gyorsabban nőnének?

Ha azt vetted észre, hogy körmeid növekedése igencsak belassult, akkor nagy valószínűséggel B7-vitamin, vagyis biotin hiányban szenvedsz. Szerencsére, erre is van egy csodaszer, méghozzá a zöld és a fehér bab. Mindkettő rendszeres fogyasztása sokat segíthet rajtad!

Édesburgonya és sárgarépa, a csodaszerek

A bennük lévő béta-karotin az A-vitamin egyik legfontosabb forrása. Mivel látásunk, bőrünk, körmünk egészsége is sokban múlik ezek a vitaminon, télen pedig csakúgy tobzódunk a karotinban gazdag zöldségekben (a répa és az édesburgonya mellett például a sütőtök is tartalmazza), érdemes inkább természetes módon a szervezetünkbe juttatni.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...