2015.11.30. 19:25:08 7619 276

Éneklő kutyák – pont erre van szükség hétfő este!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hosszú volt a nap, és valószínűleg hosszú hétnek nézel elébe? Nézd meg ezeket az aranyos videókat kutyákról, akik úgy gondolják, hogy többre hivatottak, holmi háziállat karriernél! :) Énekelnek, sőt, zenélnek is, néha még művészileg is értékelhető a produkció, de inkább csak mókásak.

Éneklő kutyák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Éneklő kutyák

Miért vonyítanak a kutyák?

Bizonyos dallamok, hangok kíséretében, mint például a zene, vagy a sziréna – amit ők esetleg vonyításnak érzékelnek – a kutyák néha énekléshez hasonló vonyításba fognak. Ez a cselekvés a farkas ösztönökből ered, és a kommunikáció egyik formája náluk.

Az alábbi kutyák vonyítását a gazdájuk énekként értelmezte, felvette videóra és ez lett a végeredmény.

Egy érzelmes bulldog

Juniornak, a bulldognak teljes sorozata van

Whitney Hustont énekel a kutyus – csillámos nyakörvben egy tehetségkutatón Belgiumban

Egy igazi tehetség, Mishka, a Husky!

Ez a kutyus pedig "zongorázik" is az ének mellé!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...