2019.05.12. 17:49:13 10388 315

„Énekek” az esőről – 5 (majdnem) vidám esős dal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igazából a májusi esővel semmi bajunk nem kellene, hogy legyen, hiszen aranyat ér. Viszont, nem tudom, ki hogy van vele, de engem a sírás kerülget, ha egy májusi reggelen kinézek az ablakon, és azt látom, hogy már megint esik az eső! Még szerencse, hogy a zene mindenre gyógyír!

Eső - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eső

Persze, az esőt nem állítja el egyik dal sem, de legalább a kedvünk jobb lesz majd! Íme, néhány dal az esőről, ami garantáltan jobb kedvre derít!

Guns N' Roses: November Rain

Gene Kelly: Singing In The Rain

Prince: Purple Rain

The Weather Girls: It's Raining Men

Adele: Set Fire To The Rain

Rihanna ft. JAY-Z: Umbrella

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...