2019.08.24. 10:49:55 12736 335

Eltörött? – Így gyűjtsd össze könnyedén az apró darabkákat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy rossz mozdulat, és már meg is történt a baj, az apró kozmetikai tükör, vagy éppen a kedvenc vázánk a földön landol, darabokban. A fájdalmon túl, amit ilyenkor érzünk, jön a következő, megoldandó probléma: össze kell gyűjteni a szilánkokat, a nagyobbaktól az egészen aprókig.

Üvegszilánk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegszilánk

Hogy védd a kezeidet a sérüléstől, ám mégis minden apró szilánk a szemétben landoljon, ezeket a trükköket vesd be.

Elő a ragasztóval!

Keress egy szélesebb ragasztószalagot, tépj le belőle egy hosszabb darabot, és ezt leragasztva, majd feltépve, pásztázd végig a padlót, de még akár a szőnyeget is. A gyantázásra hajaz a mozdulat, de semmi vész, a padló biztos jobban bírja, mint mi.:-)

A jó öreg porszívó

Ha otthon történt a baj, és kéznél van a porszívónk, vessük be azt! Egyszerű, gyors és garantáltan összegyűjti a legapróbb szilánkot is!

Vesd be a vattát!

A művelet egyszerű: nedvesíts be egy vattadarabot (esetleg egy rongydarabot) és járd azzal körbe a veszélyes területet. Kicsit időigényes, de megéri, ha szeretnénk elkerülni a sérüléseket.

Fontos!

Hogy kezünket, lábunkat a tisztogató munkálatok alatt is védjük, mindig húzzunk gumikesztyűt, papucsot vagy cipőt, míg eltakarítjuk a romokat!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...