2020.07.05. 18:40:32 10079 316

Elszíneződés? – Így kerüld el ruhák esetén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg ha megveszünk egy ruhát egy adott árnyalatban, abban is szeretnénk hordani. Így igyekszünk megvédeni mindenféle folttól, elszíneződéstől, több vagy kevesebb sikerrel. A foltok ellen csak az óvatosság segíthet, ám az elszíneződést elkerülhetjük!

Színes ruhák mosása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes ruhák mosása

Ezekre ügyelj, ha sokáig meg szeretnéd őrizni frissen vásárolt, vagy éppen kedvenc ruhadarabod színét!

Így vigyázz a feketére!

Ha azt szeretnéd, hogy az újonnan beszerzett fekete ruhadarabod színe sokáig megmaradjon, lehetőség szerint ne mosd túl gyakran. De segíthet az is, hogy a mosás előtti éjszaka beáztatod 1:1 arányú víz és ecet keverékébe.

Válogass!

Ha van rá lehetőséged, moss színek, de legalább árnyalatok szerint! Valószínűleg feketéből vagy sötét árnyalatból és a fehérből lesz a legtöbb, ezekkel 1-1 kör mosás el is megy. Az egyéb színekkel kell okosan variálnod, hogy azért ne menjen fél vagy éppen negyed dobbal megpakolva a mosógéped.

Használd!

A színfogókendők jó szolgálatot tehetnek egy-egy mosás során, így ne légy rest bedobni egyet-egyet a mosógép dobjába! Védi a ruhák színét a fakulástól és az elszíneződéstől is.

Szerezd be!

Érdemes a különböző árnyalatoknak megfelelő mosószert beszerezni. A fekete és színes ruhákhoz a színes ruhákhoz való mosószer, míg a fehérekhez univerzális mosószer passzol.

Mosd külön!

Az újonnan vásárolt ruhadarabokat mosd külön egy ideig! Frissen még engedhetnek a színűkből, kárt téve ezzel a többi ruhádban.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...