2022.01.17. 10:58:15 10439 278

Elő a praktikákkal! – Ezt tedd, ha a kurkuma foltot hagy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kurkuma egy igencsak kellemes ízt kölcsönző, egzotikus szuperfűszer, mely mély nyomot hagy… mind a szívünkben, mind a műanyag edényeinken. Habár én is csak nemrég fedeztem fel magamnak ezt a remek ízesítőt, már több műanyag tálka viseli a nyomait.

Kurkuma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kurkuma

Ezt az intenzív narancssárga színt egyébként a benne lévő színezőanyagnak, a kurkuminnak köszönheti. Sajnos viszonylag könnyen „beleissza” magát a műanyag edények rétegeibe, így eltávolítása nem a legegyszerűbb, de mindenképpen megéri a próbálkozást.

  • Az örök aduász! A sütőpor, szódabikarbóna segíthet, ha összekeverd némi vízzel, és ezzel próbálod átöblíteni az elszíneződött edényeket.

  • Nyáron inkább aktuális. Tegyél némi mosogatószeres vizet a műanyag edénybe, majd mehet ki az edény a napra. Ezek után hagyd, hogy az UV-sugarak megtegyék jótékony hatásukat a makacs foltokkal.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...