2020.09.04. 21:02:44 10851 242

Elő a gitárral! - 4+1 tábortűz dal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szuper nyár végi, ősz eleji program lehet egy közös szabadtéri szalonnasütögetés. A szalonna és a finom, puha kenyér elfogy, de maradt még némi itóka, itt a tűz melege, kinek van még kedve hazamenni.? Ha a viccek, vicces történetek már elapadtak, jöhet a közös éneklés!

Tábortűz és gitár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tábortűz és gitár

Ha valaki elég bátor hozzá, hogy gitárt ragadjon, akár azzal, ha nem, akkor hangszerkíséret nélkül is érdemes dalra fakadni! A lényeg a könnyen énekelhetőség, dallamosság!

Emberek: Tábortűz

John Denver: Take Me Home, Country Roads

Demjén Ferenc: Várj, míg felkel majd a nap

Punnany Massif: Élvezd

Green Day: Time Of Your Life

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...