2022.06.04. 17:52:58 8191 247

Éljen az újrahasznosítás! – Avagy mire jó egy üres alumínium flakon?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság nálunk szinte nap mint nap szóba kerül az újrahasznosítás. Ennek oka, hogy a 6 éves nagyfiunkat elkezdte érdekelni a téma, és emiatt körülbelül mindent IS újra akar hasznosítani.:-) Ha meglesz a megfelelő kézügyessége, valószínűleg a lenti videót ő is imádni fogja!

Alumínium flakon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alumínium flakon

Mert egy használt alumínium flakonból is készülhetnek csodák, jelen esetben egy alkohollal működő égő, ami remekül funkcionál vízforralóként, melegítőként is. Ez remek hír a piknikezős, kirándulós, sátrazós időszakban! Ha érzel magadban elég motivációt, némi affinitást a házi barkácsolás iránt, a lenti kisfilm neked is szól!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...