2021.01.07. 16:07:30 15323 230

Elfogyott a tejföl? – Sebaj, ezekkel helyettesítheted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valamire, valamihez tejföl kell, akkor nálam nem kérdés: az adott étel tocsogni fog a tejföltől, mivel igazi rajongója vagyok a fehér krémnek. Ám nem egyszer előfordult, hogy kifogyott az otthoni készlet. Az első kétségbeesés után jöhet a tejföl-helyettesítők felkutatása.

Tejföl - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tejföl

Néhány tipp, hogy ne maradj tejföl nélkül.

Kókuszkrém

Ha valamiért nem fogyaszthatsz tejterméket, tejfölt, a kókuszrém kevés sóval és némi citromlével ízesítve remek alternatíva lehet tejföl helyett.

Joghurt

Rakott ételek mellé, levesekbe, főzelékek sűrítéséhez szuper alternatíva lehet a natúr joghurt.

Tejszín

Főzelékek, mártások szintén sűríthetők, krémesíthetők tejföl helyett tejszínnel.

Mascarpone

A tejföl zsírosabb helyettesítője lehet, főleg desszertekben.

Ötlet: haushaltstip.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...