2021.09.02. 13:00:00 7056 244

Elengedhetetlen “konyhai” kütyük, amikre neked is szükséged van, ha imádsz kávézni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kávézáshoz nagyon erős kötelék fűzi az emberiség nagy részét. Túlnyomórészt el sem tudunk indulni otthonról, mielőtt legurítanánk a koffein adagunkat. Hogy az otthonunktól és a kávéházaktól távol is tudjuk élvezni kávénkat, beszerezhetünk pár jópofa kiegészítőt.

Kiegészítők kávézáshoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiegészítők kávézáshoz

A kávézást egyedüli is lehet élvezni, de nem érdemes: Társaságban az igazi! A közösségi élmény bővítésének érdekében pedig a kávéfüggő ismerőseinket is meglephetjük kávézáshoz használható, praktikus dolgokkal. Ajándékba akár kávézással kapcsolatos könyvet és folyóirat előfizetést is adhatunk.

Filteres kávé

Azaz előre filterekbe porciózott kivitel, amiből, akárcsak a mára már klasszikusnak számító teafilter esetében, forró vízbe lógatva finom italt készíthetünk pár perc alatt. Különféle erősségekben kapható.

Utazó (kávés) bögre

Hívhatnánk akár termosznak is, a lényeg úgy is az, hogy melegen tartsa az éltető feketénket, miközben az nem borul ki. Érdemes olyat választani, amire szilikon gyűrű vagy (kötött) bögrevédő is rakható, hogy megvédhessük kezeinket a hőtől.

Kézi kávédaráló

A frissen darált kávénak lesz ám csak igazán erős illata! Egy kis erőfeszítésünkbe kerül csak, és rögtön élvezhetjük a forró italt!

Dugattyús kávéfőző (Travel Press)

A kávézáshoz ezen kívül csak a szokásos kávé és víz szükséges, amely a dugattyúnak hála - egy itallá olvadva - halad át a szűrőn. Az általában mosógépben is mosható kávéfőző dupla fala órákon át képes a kávét melegen tartani, így utazásokhoz is tökéletes kiegészítőt kapunk a vásárlásakor.

Kávé díszítő sablonok kapucsínóhoz

A kávéscsésze fölé helyezve a kiválasztott mintát, fahéj vagy kakaópor rászórásával gyönyörűen díszíthetjük a kávénk tetejét borító krémet vagy habot.

Hideg vizes kávéfőző (Cold Brew)

A nyári hónapok elengedhetetlen kelléke, amennyiben szeretjük a jeges kávét illetve a jeges teát. A hideg vízzel történő lassú áztatás során az aromák jobban megőrződnek az italokban, így nem csak a legmelegebb hónapok alatt vehetjük hasznát.

Forrás: www.self.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...