2022.04.23. 17:44:37 7259 223

Elég volt a jelenből? – Utazz az időben, filmekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az időutazás mindig is foglalkoztatta az emberiséget. Amilyen izgalmas téma, olyan félelmetes is. Vajon ha visszamehetnénk a múltba, hogy kijavítsuk egy-egy hibánkat, rossz döntésünket, minden sokkal könnyebb lenne az életünkben? Vagy éppen ellenkezőleg: mindent csak jobban összekuszálnánk?

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

Hogy lássuk, milyen érzékeny is tud lenni ez az időben oda-visszaugrálás, elég, ha lehuppanunk a kanapéra és megnézünk egy-egy vicces, komoly, izgalmas, akciódús, vagy éppen romantikus filmalkotást az időutazásról. Azt nem tudjuk, melyiknek mennyire lehet valóságalapja. És valószínűleg egyik sem reptet minket az időben sem előre, sem hátra. De az biztos, hogy mindegyik filmalkotás egy kis időre kiszakít majd a valóságból.

Vissza a jövőbe

Az időutazó felesége

A holnap határa

Palm Spirings

Forráskód

Neked melyik a kedvenc időutazós filmed?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...