2017.06.26. 08:31:30 11929 297

Egyszerű, de nagyszerű trükkök az otthonodban – Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rutinos vagy kevésbé rutinos háziasszonyoknak is néha meggyűlik a bajuk ezzel vagy azzal a konyhai tevékenységgel, eszközzel a mindennapok során. Mert vagy nem ott nyílik a szakácskönyv, ahol kell (ebből lesz aztán a mákos bableves:-)), vagy már megint túl sokat kell bíbelődni fokhagyma pucolásával.

Konyha szakácskönyvvel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyha szakácskönyvvel

Bosszantó apróságok ezek, amik aztán könnyen megkeseríthetik a főzés kellemes perceit. Pedig néha annyira egyszerű ezek megoldása, hogy azt nem is gondolnánk. Kíváncsiak lennénk, a következő videók nézése közben hányan is kapnak a fejükhöz azzal a felkiáltással, hogy: „Hát ez nekem miért nem jutott az eszembe!”

Nem kell nagy dolgokra gondolni!

Ezen konyhai gondok megoldása az egyszerűségükben rejlik majd! Figyelj csak!

És megint a fogkrém!

Azt már tudjuk, (hogyan készítsünk házilag)[https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/hazilag-is-keszithetsz-fogkremet-az-egeszseges-fogakert], és azt is, (mi mindenre lehet jó a fogmosáson kívül)[https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/hasznald-a-fogkremet-folttisztitokent-ezeknel-a-foltoknal-hatasos], de természetesen akad még jó néhány trükk, ötlet, amire a kis tubus tartalma képes! Íme!:-)

Jöhet egy kis szórakozás?

Amatőr barkácsbajnokoknak, kíváncsiaknak, unatkozóknak, az érdekességeket kedvelőknek kötelező ez a videó!:-)

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...