2017.08.20. 14:12:51 8634 214

Egyedi körmök, egyszerűen – Még a leglustábbak is elkezdhetik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük a szép körmöket, szeretjük a szép színeket, de nyáron mégis kinek van kedve azzal bíbelődni, hogy szépen kipingálja a körmeit? A manikűrösnél nincs hely, vagy egyszerűen nincs is kedvünk elmenni, de a „karmainkra” azért csak kell valami. Ilyenkor jön jól néhány gyors mentőötlet!

Színes körmök, színes smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes körmök, színes smink

Ha nincs kedved sem a kedvenc, sem a „házi” körmösödnél üldögélni, próbáld ki ezeket a gyors és egyszerű körömszépítő trükköket!

Legyen „aranyos”!

Ha szeretnél egy kis arany árnyalatot is csempészni a körmeidre, a következőket tedd! Fesd át a körmeidet valamilyen színre, hagyd megszáradni. Ezután kenj egy összegyűrt folpack fólia darabra egy kis aranyszínű lakkot. Kicsit hagyd megszáradni, majd „töröld” át vele a körmeidet.

A pöttyös az igazi

Ha nincs hozzá eszközöd, de tetszik a színes pöttyökkel dekorált köröm, csak végy egy hullámcsatot! Fesd be a körmeid valamilyen alapszínre, majd válassz ki olyan színeket, amilyenből szeretnél pöttyöket a körmödre. Mártsd a hullámcsat végét egy-egy színbe és készíts vele pöttyöket az apró kis „vászonra”!

Éljen a csillogás!

Ha szeretnél csillogó körmöket egyszerűen, a következő a teendő. Fesd be a körmöket a Neked tetsző színre és hagyd megszáradni. Ha megvan, fesd át színtelen lakkal és még megszáradás előtt „tunkolj” bele egy applikátor segítségével a számodra megfelelő árnyalatú szemhéjfestéket!

Íves körömágy

Neked is tetszik az a szép félhold ott a köröm alján? És úgy is tetszene, ha szép színes lenne? Akkor végy 10 darab lyukerősítő gyűrűt (írószerboltban kapható), majd fesd át egy olyan színnel a körmödet, amilyen színt a kis „félholdnak” szeretnél. Hagyd megszáradni. Most ragaszd fel a gyűrűt a köröm aljára úgy, hogy a körmödből egy kis félholdat takarjon le. Most fesd ki a körmeidet egy másik, Neked tetsző és az előző árnyalathoz passzoló színre. Hagyd megszáradni, majd óvatosan húzd le a gyűrűt.

Érdekes vonalak!

Ehhez a trükkhöz szintén fesd be a kedvelt árnyalatúra a körmeid, majd hagyd megszáradni. Erre jön majd még egy réteg fedőlakk. Erre most nyomj rá egy hálót, de arra ügyelj, hogy a fedőlakk még ne száradjon meg teljesen. Majd erre vigyél fel egy kisebb szivacs segítségével egy kis csillogó púdert. Érdekes hatást érsz majd el!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...