2017.04.16. 17:47:08 11912 313

Egy „teljes test” lesz! – Ebek masszázs közben:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hallottam már csokis, mézes, mindenféle olajos, hát-, váll-, talp-, teljes test, lávaköves, páros, és amikor aktuális lett a téma, kismama-, aztán babamasszázsról is. Nem mondom, hogy a fent írtak közül sokat kipróbáltam, de azt hittem, sok meglepetés nem érhet ezzel kapcsolatban. Aztán kiderült, hogy mégis! Merthogy a négylábú kedvencek sem vetik meg az effajta kényeztetést!

Ebmasszázs | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ebmasszázs | Forrás: youtube.com

Ha valami igazán különlegessel szeretnéd meglepni a kutyádnak húsvétra, a közelgő szülinapjára, vagy csak azért, mert egyszerűen imádod azt a cuki kis fejét:-), akkor mindenképpen nevezd be őt egy ebmasszázsra! Hagyd, hogy a szakértő kezek ellazítsák négylábú barátod minden porcikáját, hogy utána még boldogabban, még kiegyensúlyozottabban, még fittebben rójátok együtt a köröket a városban, a közeli tóparton, mezőn! De ha egyelőre még várnál vele, hogy masszázsszalonba vidd a kutyusod, nézegess (vagy nézegessetek:-)) masszírozás közben ellazult ebeket! Nagyon aranyosak!:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...