2018.12.20. 17:55:40 7446 244

Egy kis karácsonyi játék: Megtalálod a Mikulás sapiját?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Dudolf, azaz Dudás Gergely nagyon aranyos karácsonyi képkereső játékkal készült az idei ünnepre. A feladvánnyal eltölthetsz pár kellemes kis percet, majd egy jól eső Aha-élménnyel tovább olvashatod magazinunkat! :)

A Mikulás sapkája  | Kép: thedudolf.blogspot.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Mikulás sapkája | Kép: thedudolf.blogspot.com

Pontosan emiatt az Aha-élmény miatt olyan népszerűek ezek a képkeresők, illyetve azért is, mert minden korosztályt szórakoztatnak, nem lehetsz hozzá túl idős! :)

Ha nem találtad meg a Mikulás sapkáját, vagy ellenőrizni akarod magad, a megoldást itt találhatod meg, csak le kell görgetni.

Köszönjük Dudás Gergelynek az idei fejtörőjét is!

Forrás: http://thedudolf.blogspot.com/2018/12/can-you-find-santas-hat.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink